wedstrijd verslagen 2008/2009

J. C.-Kai in Sho-

Roermond Opgr:6-6-1988

 

 

 

 

 

 

 

 

Roermond 10-10-2009

 

Ilona Berbers geplaatst voor N.K. Dames Senioren te Rotterdam

 

Ilona met het Brons

J.L. Zaterdag heeft Ilona Berbers deel genomen aan het N.K.T. van Judo Bond Nederland dit kwalificatie Toernooi werd gehouden in het sport Centruim te Eindhoven,en de nummers 1tot en met plaats 6 plaatsten zich voor het N.K. te Rotterdam 14 November A.S. Ilona die 20 September Limburgs Kampioen was geworden Dames – 78 KG had Zaterdag 11 deelnemers in haar poule en ze heeft zich weer van haar beste kant laten zien want ze had drie partijen gewonnen en een verloren en zo werd ze  als 3e gehuldigd met een bronzen plak,deze prestatie van ilona mag wel bijzonder genoemd worden om dat nog nooit eerder een dames judoka van de club zich plaatste voor een N.K. Senioren Dames

 

Roermond 4-10-2009

J.C.-Kai in sho- judoka’s

Negen maal goud tijdens L.K. judo -13 jaar

 

J.l. Zondag hebben19 jeugd judoka’s deelgenomen aan het jaarlijkse L.K.dat georganiseerd werd J.B.N. District Limburg Te Born T Anker dit L.K. was voor Jongens en Meisjes -13 jaar  GEB:1996-1997 en 1998-1999 met de graduatie’s van 6e  kyu tot 4e  kyu met slippen en van 3e kyu tot en met 1e kyu na wat prachtige partijen te hebben gezien van onze kant, konden we tevreden terug kijken op deze leuke toernooi dag en we met maar liefst negen maal goud drie maal zilver en 2 maal brons goed thuis konden komen.

 

Goud lage banden was er voor :Mai Den Elzen, Laura Maessen en Jordy Spätjens. 

Zilver lage banden was er voor: Max Kessels 

Georgo Demontis en Joost van Well hebben zich goed ingezet maar kwamen noch wat ervaring te kort om door te dringen tot het ere schavot maar ze komen er wel.

Goud Hogere banden was er voor:Teck Chanthanong,Waro Ivanov,Dominique Sampers,Arberesha Isufi,Anne Brouwers en Rik Metsemakers. 

Zilver hogere banden was er voor:Melissa Taskiran en Cijnthia Hilferink. 

Brons hogere banden was er voor:Andy Schoutens en Vic Metsemakers

Rico Schaefer, Agabek Tsjobanjan en Lars schoones kwamen noch niet aan hun niveau van voor de Vakantie en werden voortijdig uitgeschakeld.

De goud Haantjes met een brede lag van blijtschap

 

Mai den Elzen 1e plaats lage banden

Laura Maessen 1e plaats lage banden

Jordy Spätjes 1e plaats lage banden

Max Kessels 2e plaats lage banden

Andy schoutens 3e plaats hogere banden

Dominique Sampers 1e plaats hogere banden

Arberesha Isufi 1e plaats hogere banden

Anne Brouwers 1e plaats hogere banden

en

Melissa Taskiran 2e plaats hogere banden

Giovanni en nol werden verrast door de Webmaster van het district

Rik Metsemakers 1e plaats hogere banden

Waro Ivanov 1e plaats hogere banden

Teck Chanthanong 1e plaats hogere banden

Cijnthia Hilferink 2e plaats hogere banden

Vic Metsemakers 3e plaats hogere banden

 

Roermond 20-9-2009

 

Ilona Berbers –Kai In Sho-

kampioen van Limburg Dames Senioren – 78Kg

 

 Zondag J.L. werden de jaarlijkse Kampioenschappen van Limburg gehouden in Sporthal T Anker Te Born,er deden 23 Dames en 42 Heren mee aan dit Kampioenschap Ilona werd kampioen door haartwee partijen met Ippon te winnen,Ilona was tien jaargeleden gestopt toen ook als kampioen maar in November kwam ze weer binnen lopen en wilde weer de mat op na een paar trainingen zij ze kan ik ook weer wedstrijden gaan draaien en jawel in België heeft ze een toernooi gewonnen en nu dan de Limburgse weer.Sven jansen  -73 Kg werd vierde en Ferry Fermont werd gedeeld vijfde met wel heel goed judo te hebben laten zien als 16 jarige

Ilona Berbers Goud -78 Kg

 

Roermond 19-9-2009

Zeven maal goud tijdens krijtland toernooi te Wahlwiller

 

J.L. Zaterdag hebben 14 jeugd judoka’s deel genomen aan het vierde beginners toernooi onze jeugd kwam goed voor de dag met zeven maal goud drie maal zilver en drie maal brons.

Goud was voor:Daan Schoones,Tessa Schoones,Emiel van Well,Max Kessels,Daan Du Croix,Mai den Elzen,Aslan Bakaev.

 

Zilver was voor:Justin Bakllegooijen,Georgo Demontis,en Jelle Schroijen afdeling Melick

 

Brons was voor :Josst vanWell,Jill Clout en Kyan Corstjens afdeling Melick

Klik po foto voor alle prijswinnaars

 

Roermond 29-6-2009

 

Judoka’s –Kai in Sho- sluiten zeisoen af met Drie maal Goud tijdens Internationaal Jubileum toernooi te Bad-Dürkheim (D) 

Goud voor: Agabek,Manuela,Andy

J.L.Vrijdag ,Zaterdag en Zondag hebben 11 judoka’s deelgenomen aan het jubileumtoernooi van de 50 jarige judoclub -Bad- Dürkheim ( D) tijdens het toernooi waaraan door meer dan 480 judoka’s uit vier landen werd deelgenomen door jongens en meisjes in de leeftijd van 1990 geboren tot en met 2001 geboren hebben onze judoka’s zich weer eens van de beste kant laten zien want er werden maar liefst 3 Gouden,4 Zilveren,2 bronzen medailles behaald en er waren ook nog 2 vijfde plaatsen. 

Goud was er Voor:Manuela Lutgens,Davy Schoutens en Agabek Tsjobanjan. 

Zilver was er voor: Latisha Hoogmans Afdeling Melick,Tessa Schoones,Daan Schoones,en Lars Schoones. 

Brons was er voor: Celine Van Delft Dames -17 jaar – 57 Kg en Celine van Delft Dames – 20 Jaar -57 Kg. 

Nino van Delft verloor voor het Brons en werd gedeeld vijfde,Jennifer van Riet verloor ook om het Brons en werd ook gedeeld vijfde,Waro Ivanov normaal altijd goed voor prijs maar dit maal kon hij niet door dringen tot het ere Schavot 

 (een compliment voor alle judoka’s en ouders die mee waren gereisd voor hun sportieve en sociale gedrag tijdens dit prachtige judo weekend )

Bedankt namens de leiding van J.C.-Kai in Sho-

 

Agabek Tsjobanjan 1e plaats -14jaar ,Lars Schoones 2e plaats -14 jaar

Vader Alfert Tsjobanjan heel trots met zoon Agabek

Andy Schoutens 1e plaats -11 jaar

Manuela Lutgens 1e plaats - 11 Jaar

Latisha Hoogmans Afdeling Melick 2e plaats -14 jaar

Tessa Schoones 2e plaats -11Jaar

Daan schoones 2e plaats -11 Jaar

Celine van Delft 3e plaats -17 Jaar

Celine van Delft 3e plaats - 20 Jaar

Een tevreden blik bij Celine met haar twee Bronzen plakken

Jubileum toernooi Bad -DÜrkheim 27-28-6-2009

Roermond 22-6-2009

 

J.C.-Kai In Sho-Judoka’s

Drie maal Goud tijdens

12e Mühlrad Toernooi Mühlheim-AM Main (D)

 

Tijdens boven vermeld toernooi hebben drie judoka’s goud behaald tijdens het twee dagen durende toernooi waar aan door meer dan 450 judoka’s uit verschillende landen werd deelgenomen,Goud werd er behaald door Waro Ivanov -14 jaar -38 Kg,Rachel Frenken Dames -17 Jaar -57Kg en Giovanni Hofman + 100 Kg Brons werd er behaald Door Agabek Tsjobanjan -14 Jaar -42 Kg,Jennifer van Riet -17 jaar -63 Kg moest opgeven in de Halve Finale met een schouder blessure ,Celine van Delft verloor om het Brons -17 jaar -57 KG en werd gedeeld vijfde,broer Nino van delft verloor de eerste won de tweede en verloor vervolgens zijn partij door eerst noch een wazari te hebben vergestaan maar als je zo verliest heb je ook geen recht op ere metaal te winnen vind nol.(het was wel weer een super weekend voor de judoka’s en aanhang volgend jaar zeker weer)

Waro Ivanov 1e plaats

Giovanni Hofman 1e  plaats de nummer 2 was al naar ziekenhuis

Rachel frenken 1e plaats

Agabek Tsjobanjan rechts midden 3e plaats

12e internatinaal Mühlrad-Pokal judo toernooi 20-21-6-2009

 

 

 

Roermond 13-6-2009                                                   

Hallo Sportvrienden  

Bij deze wil ik even jullie duidelijk maken nadat Jordy bakkes in het weekblad Typisch Roermond van 12-6-2009  niet de waarheid spreekt over zijn vertrek bij Judo club –Kai in sho-, hij is 21-3- 2009 nadat zijn coach nol hofman hem had begeleid tijdens een toernooi te Bremen (D) en waar hij na zijn eerste partij een vrijloot had, werd hij in de tweede partij uitgeschakeld, door dat zijn vader een heel slechte verliezer is, werd hem door nol medegedeeld dat hij maar naar een andere club moest gaan in verband dat zijn vader die altijd al respectloos was en is tegen over nol  had gezegd achter de rug om dat nol te oud is niks voor hem deed en ook hem niks kon leren maar hij vergeet wel dat Jordy waar hij nu staat hij dat niet bij sportschool Eddie V.D. Pol heeft geleerd maar bij J.C.-Kai in Sho-  met al zijn training’s maatjes ook al beweert hij dat hij al twee jaar bij Eddie Van de Pol Traint, dat is alle maal uit zijn duim gezogen als je 21 maart 2009 lid bent van -Kai in sho- en er dan uit gezet word kan je 12-6-2009 niet in eens twee jaar bij een andere club zijn,dat lijkt me wel erg snel maar de waarheid spreken is voor heel veel mensen moeilijk.Dus hij is er wel duidelijk uit gegooid met dank aan zijn vader, en dus niet zelf vertrokken zo als ze over al liegen tegen judoka,s en in de gasten boeken waar vader het woord voert in naam van Jordy

 

Ik hoop juli nu vol doende te hebben geïnformeerd

 

Met hartelijke sportgroet

 

Nol Hofman      

 

Roermond 6-6-2009

-Kai In Sho- Judoka

Waro Ivanov Zilver Tijdens

35e Internationaal Toernooi te Venray

 

Tijdens het Jaarlijkse Internationaal Judo Toernooi dat georganiseerd werd voor de 35e door Judo Vereniging Venray en waaraan door meer dan 1600 judoka’s uit 25 verschillende landen werd deelgenomen van onze 12  judoka’s die waren ingeschreven heeft alleen waro ivanov het zilver behaald,en het goud had er ook ingezeten als hij 30 sec voor het einde van de Finale geen waarschuwing had gekregen voor een eenzijdige pakking tijdens zijn partij, maar het is even goed een heel goede prestatie van waro om in dit zeer sterk deelnemers veld het tot een finale plaats door te dringen de andere judoka’s hebben zich voortreffelijk ingezet er waren voor een paar judoka’s die twee of drie partijen gewonnen hadden maar ze konden toch niet tot het ere schavot doordringen maar tijdens zoon sterk toernooi hebben ze wel weer veel opgestoken in hun verdere leer proces om door te groeien in hun geliefde sport

 

Waro Ivanov Zilver

Roermond 2-6-2009

Leden J.C.-Kai in Sho- vijf maal Goud tijdens 9e internationales Winner Westerwald Pokalturnier te Siershahn Duitsland

 

J.L. Zaterdag werd er om 7,00 uur aangereden met 16 judoka,s en tien begeleiders naar Siershahan voor het twee dagen durend Pinkster Toernooi om 9,30 uur begon de weging voor de -14 jaar en de – 17 jaar voor Meisjes en Jongens van onze kant kwamen er 10 Judoka’s op de maat 3 in -17 jaar en 7 in – 14 jaar na een zeer warme judodag kwamen de volgende resultaten naar voor,Goud was er voor: Rik Metsemakers -14 jaar -60 Kg,Cijnthia Hilferink -14 jaar -36 Kg,Lars Schoones-14 jaar -46 Kg,

Tweede plaatsen voor:Latisha Hoogmans -14 jaar  - 30 Kg,Agabek Tsjobanjan -14 jaar – 40 Kg,Vic Metsemakers -14 jaar -37 Kg en Jennifer van Riet -17 jaar – 63 Kg,

Derde plaatsen voor:Steef den Elzen – 17 Jaar- 46 Kg,Waro Ivanov -14 jaar -37 Kg,Rachel Frenken – 17 Jaar -57 Kg.

Zondag Kwamen de -11 jaar  aan de beurt en we hadden 6 deelnemers en om dat we geen -23 jaar deelnemers hadden waren we in deze zeer benauwde Pinksterdag op tijd klaar met de volgende prijswinnaars:

Eerste werden Rico Schaefer -11jaar -32 Kg,Andy Schoutens -11jaar -42 Kg,

tweede werden:Jill Clout -11 jaar -28.

derde werden Misha Schaefer -11jaar -30 Kg ,Tessa Schoones -11jaar -30 Kg en Daan Schoones -11 jaar -29 Kg.

nadat we een gezellig judo weekend hebben gehad met heel veel plezier en vooral leuk judo te hebben laten zien werd er gezamenlijk  afgesloten bij Mc Donald’s 

Vic Metsemakers 2e plaats

Waro Ivanov 3e plaats

Agabek Tsjobanjan 2e plaats

Lars Schoones 1e plaats

Rik Metsemakers 1e plaats

Latisha Hoogmans 2e plaats

Cijnthia Hilferink 1e plaats

Rachel Frenken links ook gedeeld 3e plaats

Jennifer van Riet 2e plaats

Steef den Elzen 3e plaats

Daan Schoones 3e plaats

Rico Schaefer 1e plaats

Andy schoutens 1e plaats

Jill Clout 2e plaats

Misha schaefer en Tessa Schoones beide 3e plaats

siershahn30-31-5-2009

 

Roermond 24-5-2009                                              

Ferry Fermont Zwarte Band 1e Dan Judo

Nol trots met zijn pupil Ferry Fermont

16-5-2009 j.l. werden in Sporthal t Anker te Born door Judo Bond Nederland District Limburg de jaarlijkse Judo Dan examens gehouden de pas 16 jarige ferry Fermont had al een jaar zijn 100 punten bij elkaar, deze punten moet de judoka bij elkaar zien te halen tijdens dan competitie,s of door punten tijdens toernooien te score waardoor hij dan geen Kata hoef  te laten zien tijdens zijn techniek examen en een judo ka moet 16 jaar zijn voor dat examen kan doen,dus ferry heeft een jaar moeten wachten op deze speciale dag dat hij zijn judo kunst kon tonen aan de examinatoren van de judo bond nadat hij zijn eigen 10 minuten durend programma had gedraaid konden de 3 examinatoren hem vol trots de hand schudden en hem feliciteren met het mogen dragen van de Zwarte Band 1e Dan.

Ferry krijgt als cadeau van trainer nol een satijnen band met zijn er op geborduurde naam,dit krijgt iedere judoka die zijn zwarte band 1e dan behaald van nol prive

Ferry toont trots zijn satijnen band

 

even kijken hoe hij staat

hij past goed

en trots dat mam is

Ferry bedankt zijn val maatje Mees en trainer nol

nog even op de foto met zen drieën

Zeven Maal brons

16 en 17 Mei Tijdens het Internationaal toernooi van de Hechte Band te Mierlo waar aan door meer dan 1200 Judoka,s werd deelgenomen uit 6 verschillende landen hebben zeven judoka,s Brons behaald tijdens dit sterk en goed georganiseerd Toernooi.

Brons was er voor:Aslan Bakaev,Rico Schaefer,Dominique Sampers,Arberescha Isufi,Waro Ivanov,Ferry Fermont en Rachel Frenken,de andere deelnemers van de club hadden goede inzet getoond maar konden niet doordringen tot de prijzen

Rico Schaefer 3e plaats

 

Waro Ivanov 3e plaats

Dominique Sampers 3e plaats

Arberesha Isufi 3e plaats

Aslan Bakaev 3e plaats

Rachel Frenken 3e plaats

Ferry Fermont 3e plaats

3 maal goud L.K. G-Judo

6 Mei werden in Sporthal t.Anker te Born de jaarlijkse G-Judo Kampioen schappen gedraaid door Judo Bond Nederland District Limburg er deden die dag 45 G-Judoka,s mee aan dit prachtig Toernooi voor J.C.- Kai In Sho- behaalde de volgende G-Judoka,s de Limburgse titel Andy Schoutens,Davy schoutens en Marc Schattorie,en Jasper Kaaf behaalde een tweede plaats

De toppers van het L.K. G-Judo te Born

Andy Davy Jasper en Marc

Andy Schoutens 1e plaats

Davy Schoutens en Marc Schattorie 1e plaats

en Jasper Kaaf 2e plaats

Roermond 3-5-2009

J.C.-Kai In Sho- Judoka’s

8 maal Goud  tijdens  tweede Mei Toernooi te Koersel (B)

J.L. zondag hadden zich tien judoka’s in geschreven voor boven vermeld Toernooi (-11 jongens en meisjes) Geboren 1999-2000 en (-13 Jongens en Meisjes) Geboren1997-1998, en na een dag van leuk judo gezien te hebben konden we de balans op maken en er kwamen maar liefst 8 eerste een 2e en een 3e plaats uit voor de Leden.

Goud was er voor:Waro ivanov,Rico Schaefer,Davy Schoutens,Andy Schoutens,Agabek Tsjobanjan,Anne Brouwers,Cijnthia Hilferink,en Arberesha Isufi.

Zilver was er voor: Dominique Sampers.

Brons was er voor:Max Kessels.

andy schoutens eerste plaats

Cijnthia Hilferink eerste plaats

Anne Brouwers eerste plaats

Waro Ivanov eerste plaats

Agabek Tsjobanjan eerste plaats

Davy schoutens eerste plaats

Arberesha Isufi eerste plaats

Rico schaefer eerste plaats

Dominique Sampers tweede plaats

Max Kessels derde plaats

winnen of verliezen altijd lachen

Deze lachen al meer naar de meisjes onder aanvoerder Waro

Roermond 25-4-2009

J.C.-Kai In Sho- Judoka’s

10 maal Goud tijdens Euro Judo Trophy Aubel (B) 

Zaterdag 25-4-2009 werd er door 15 judoka’s deel genomen aan de 3e Euro Judo Trophy te Aubel België en het was een super dag voor de Judoka’s want er werden maar liefst 10 eerste,3 tweede en 2 derde plaatsen behaald en tevens wonnen we de club bekers bij de minimes geb 1999-2000 en 1997-1998 en bij de Cadetten 1995-1996, en voor de winnaar’s bij de Cadetten en Junior’s-Senioren was er ook noch een prachtige fruitmand cadeau bij de prijs,

Goud was er voor:Steef den Elzen,Waro Ivanov,Rico Schaefer,Lars Schoons,Agabek Tsjobanjan,Dominique Sampers,Ilona Berbers,Jill Clout,Arberesha Isufi en Jennifer van Riet.

Zilver was er voor:Andy Schoutens,Rik Metsemakers,Niki Metsemakers.

Brons was er voor:Davy Schoutens en vic Metsemakers

 Andy Schoutens Tweede plaats

Jill Clout eerste Plaats

Arberesha Isufi eerste Plaats

Rico Schaefer eerste plaats

Dominique Sampers eerste plaats

Waro Ivanov eerste plaats

Agabek Tsjobanjan eerste plaats

Ilona Berbers rechts eerste plaats

Minimen club eerste plaats

Lars Schoones Midden eerste plaats

Steef den Elzen eerste plaats

Jennifer van Riet eerste plaats

Rik Metsemakers tweede plaats

Niki Metsemakers tweede plaats

Davy Schoutens derde plaats

Vic Metsemakers derde plaats

eerste prijs cadetten club

waro rechts met zijn schoon ouders

 

Roermond 13-4-2009

Tijdens het Paasweekend heeft Ferry Fermont te Lommel België een derde Plaats behaald -60 Kg,en Jennifer van Riet won Zilver -63 Kg tijdens het Paastoernooi te Kufstijn Oostenrijk.

FerryFermont 3e plaats Lommel

Jennifer van Riet 2e plaats Kufstijn

 

Zo te zien is er wel goed gegeten in het paasweekend

de biertjes gingen er ook wel in  in de pizza zaak

 

 

Roermond 5-4-2009

J.C.-Kai In sho-

32 Maal ere metaal waarvan 10 maal Goud

Tijdens 8e Beginners Toernooi

J.C.Grevenbicht 

J.l.Zondag werd er door Eerste judo club Grevenbicht het 8e Beginners jeugd judo Toernooi Georganiseerd,het was een groot genot om de beginners aan het werk te zien tijdens dit Toernooi, dat perfect georganiseerd was door de vele vrijwilligers en het bestuur van J.C. Grevenbicht om 10.00 uur begonnen de eerste wedstrijden en rond 16,00 uur werden de laatste prijzen uitgereikt en konden we de balans op maken van dit prachtig judo toernooi er werden 10 eerste 13 tweede en 9 Derde plaatsen behaald door onze jeugdige deelnemers. 

Goud was er voor:Collin Rauch,Miryam Hanzaz,Manuela Lutgens,Anne Brouwers,Arberesha Isufi,Joost Van Well,Emil van Well,Waro Ivanov en van de AFD Melick Demiliana Hoogmans en Kijan Corstjens. 

Zilver was er voor:Dominique Sampers,Nicholas Vuk,Lars Bloemers,Misha Schaefer,Tessa Schoones,Daan Schoones, Dustin Beckman, Aslan Bakaev,Mai Den Elzen,BasRouing,Andy Schoutens en van AFD MelickNico van Thoor en Carolijn Pex. 

Brons was er voor:Tijrese Verjans,Jason Pieters,Imad Hanzaz,Max Vos,Rico Schaefer,Max Kessels Jill Clout en van AFD Melick Jelle Schroijen en Latisha Hoogmans.

 

Collin Rauch 1 e Plaats

Kijan Corstjens 1e Plaats AFD Melick

Miryam Hamzaz 1e Plaats

Manuela Lutgens 1e plaats

Emil van Well 1e Plaats

Demiliana Hoogmans AFD Melick 1e Plaats en Carolijn Pex AFD Melick 2e Plaats

Joost van Well 1e Plaats

Waro Ivanov 1e Plaats

Arberesha Isufi 1e Plaats en Dominique Sampers 2e Plaats

Anne Brouwers 1e Plaats

Nicholas Vuk 2e Plaats

Foto Komt noch

Nico van Thoor 2e plaats AfD Melick en Jelle Schroijen 3e plaats AFD Melick

Lars Bloemers(de ijsbeer) 2e Plaats

Misha Schaefer 2e Plaats

Tessa Schoones 2e Plaats

Aslan Bakaev 2e Plaats

Dustin Beckman 2e Plaats

Daan Schoones 2e Plaats

Mai den Elzen 2e plaats

Bas Rouing 2e plaats

Andy Schoutens 2e plaats

Latisha Hoogmans 3e plaats afdeling Melick

Jill Clout 1e rechts 3e plaats

Rico Schaefer 3e Plaats

Max Vos midden 3e Plaats

Tijrese Verjans geheel rechts 3e plaats

Max Kessels 3 e Plaats

Imad Hanzaz 3e Plaats

Foto Komt noch

Jason Pieters 3e Plaats

Foto Komt noch

 

Roermond 21-3-2009

J.C.-Kai In Sho- Judoka’s

twee maal Goud tijdens L.K.-14 Jaar 

Joghum Du Croix 1e plaats en Kimberley Hawinkels 1e plaats

J.L. Zaterdag Avond werd door Judo Bond Nederland District Limburg de jaarlijkse Limburgse Judo Kampioen schappen Dames en Heren -14 Jaar gehouden in het anker te Born,er waren ruim 165 deelnemers in geschreven in een A klasse en een B klasse de nummers 1 tot en met 4 uit de A klasse plaatste zich voor het N.K. 4 April a.s.Voor –Kai In Sho- waren 12 judoka’s ingeschreven maar steef Den Elzen moest door ziekte zich afmelden,en Rik Metsemakers en Robin Reijners mochten niet deelnemen omdat ze bij de weging niet het gewicht brachten waarvoor ze waren aangemeld,totaal werden vijf prijzen gepakt 2 maal Goud 3 maal Zilver. 

De Volgende Judoka’s Behaalde Goud:Kimberly Hawinkels groep A: Meisjes – 32 Kg geplaatst voor het N.K.Joghum Du Croix Groep B:Jongens -50 Kg zonder N.K. 

Zilver was er voor:Agabek Tsjobanjan Groep B:-38 Kg zonder N.K.Cijnthia Hilferink Groep A:- 36 Kg geplaatst voor N.K. Jennifer van Riet Groep A: - 63 Kg  geplaatst voor N.K.

Joghum Du Croix 1e plaats groep B.

 

Kimberly Hawinkels 1e plaats groep A.

Cijnthia Hilferink 2e plaats groep A.

Jennifer van Riet 2e plaats Groep A.

Agabek Tsjobanjan 2e plaats Groep B.

 

Roermond 15-3-2009

4 Maal goud tijdens 23e Piet Braken Toernooi 2009

Tijdens het boven vermeld toernooi dat door met meer dan 650 judoka's uit verschillende landen zoals Duitsland,België,Engeland,Cyprus en geheel Nederland sterk bezet was, judoclub Reuver had het toernooi fantastisch georganiseerd ter nagedachtenis voor hun verongelukte trainer Piet Braken,en nadat er om 9,30 uur werd begonnen met het 23e Toernooi werd er vaak heel mooi judo op de 6 wedstrijd matten getoond aan hun supporters, en rond 18.00 uur werden de laatste prijzen verdeeld en kon er weer met trots gesproken van ene prachtige judodag.

Van onze 22 deelnemers behaalde er 10 het ere podium.

De volgende judoka's behaalde goud:Denise Roobeeh,Aslan Bakaev,Ferry Fermont en Jordy Bakkes.

Zilver was er voor:Dominique Sampers.

Brons was er voor:Teck Chanthanong,Jill Clout,Arberesha Isufi,Waro Ivanov en Nino van Delft.

En we waren ook nog tweede geworden in het club klasse ment.

Coach Jack Schaefer 2e plaats club prijs

Denise Roobeeh 1e plaats en Jill Clout 3e plaats

Aslan Bakaev 1e plaats

Ferry Fermont 1e plaats

Jordy Bakkes 1e Plaats

Dominique Sampers 2e plaats en Arberesha Isufi 3e plaats

Waro Ivanov 3e plaats

Teck Chanthanong 3e plaats

Nino van Delft 3e plaats

 

Foto,s komen later

Roermond 7-3-2009

Jordy Bakkes Kampioen van Nederland Heren - 17 jaar -66Kg

Tijdens de Nederlandse judo kampioenschappen Dames en Heren -17 jaar te Drachten was Jordy Bakkes 14 jaar de enige Limburgse Mannelijke judoka die op dit Nationaal Kampioenschap de hoogste trede  van het ere schavot mocht  beklimmen door al zijn 4 partijen in zijn voordeel beslissen,en nu mag Jordy zich met trots kampioen van Nederland 2009 noemen,en door dit kampioenschap zit hij ook nog altijd op koers voor EK 2009,plus zal hij ook in het jaar dat hij 16 jaar word zijn zwarte Band 1e Dan uitgereikt krijgen door judo Bond Nederland district Limburg voor dit behaald Kampioenschap.Mees De Groot kwam uit inde klasse -46 Kg hij won zijn eerste partij van een kampioenkandidaat maar daarna verloor hij er twee op rij en was de kans voor ere metaal voorbij,Ferry Fermont kwam uit in de klasse -60 kg maar door dat het Karnaval is geweest in Limburg en ferry zich een zware griep op had gelopen heeft hij afgelopen week niet kunnen trainen en dus was het N.K. snel voorbij voor hem na dat hij twee partijen achter elkaar verloren had, kon hij weer direct aan de 280 km thuis reis beginnen misschien wel weer met een kater maar vandaag dus niet van het karnaval

Jordy Bakkes Kampioen van Nederland -17 Jaar -66 Kg

Kampioen Jordy met een trotse trainer

Jordy met zijn trotse training maatjes Giovanni en Leon

 

Roermond 15-2-2009 

Goud voor Jordy Bakkes

tijdens L.K. -17 Jaar 

J.l. zondag hebben 8 judoka’s deelgenomen tijdens de Limburgse judo kampioenschappen voor Dames en Heren -17 jaar die gehouden werden in sporthal t Anker te Born,en die werden georganiseerd door judo Bond Nederland District Limburg,de nummers een twee plaatsen zich voor het Nederlands Kampioenschap dat 7 Maart a.s. te Drachten word gehouden,voor judo familie -kai in sho- kwamen 5 heren en 3 Dames op de mat,en ze hebben zich weer van hun beste kant laten zien want er werden 5 prijzen mee naar Roermond genomen waarvan 1 maal goud 2 maal Zilver en 2 maal Brons,nu kunnen Jordy,Ferry en Mees zich gaan meten voor een podium plaats met de 14 beste judoka,s in elke gewicht,s klasse van Nederland 

Goud was er voor:Jordy Bakkes -66 Kg. 

Zilver was er voor:Mees de Groot -46 Kg en Ferry Fermont -60 Kg. 

Brons was er voor:Rachel Frenken -52 Kg en Celine van Delft -57 Kg. 

In verband het aankomende Karnaval is er van vrijdag tot en met Dinsdag a.s. geen training,vanaf woensdag beginnen de trainingen weer.

Jordy Bakkes 1e plaats

Ferry Fermont 2e plaats

Mees de Groot 2e plaats

Rachel Frenken 3e plaats

Celine van Delft 3e plaats

Roermond 8-2-2009

J.C.-Kai In Sho-

Clubbeker en acht maal goud tijdens

19e Judoclub Brunssum judo toernooi 2009 

J,l. Zondag hebben 22 Jeugd judoka’s deel genomen aan boven vermeld toernooi,tijdens dit toernooi werd er deelgenomen door 34 verenigingen met meer dan 310 judoka’s en er is door de jeugd leden goed gedraaid want er werden 8 eerste 6 tweede en 1 derde prijs gewonnen, en de club mocht ook nog de club beker in ontvangst nemen voor de vijf judo die waren opgegeven voor deze club prijs want alle vijf hadden ze de eerste plaats behaald in hun gewicht klasse dus 100% score  

Goud was er Voor:Teck Chanthanong,Waro ivanov,Rico Schaefer,Andy Schoutens,Agabek Tsjobanjan,Dominique Sampers,Melissa Taskiran en Manuela Lutgens. 

Zilver was er voor:Zeser Yildirim,Nino van Delft,Rik Metsemakers,Misha Schaefer,Cijnthia Hilferink en Arberesha Isufi. 

Brons was er voor: Steef Den Elzen. 

En ook een Compliment voor de andere deelnemers die geen prijs behaald hebben hun inzet was ook heel goed.

Coach Giovanni Hofman met de club beker als beste club tijdens het 19e Judoclub Brunssum  Toernooi 2009

De nog  aanwezige judoka's en hun coach trots met club beker

Manuela Lutgens 1e plaats

Dominique Sampers 1e plaats en Arberesha Isufi 2e plaats

Melissa Taskiran 1e plaats

Teck Chanthanong 1e plaats

Rico Schaefer 1e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Andy Schoutens 1e plaats

Agabek Tsjobanjan 1e plaats

Cijnthia Hilferink 2e plaats

Sezer Yildirim 2e plaats

Nino van Delft 2e plaats

Rik Metsemakers 2e plaats

Misha Schaefer ontbreekt op de foto' met de twee plaats omdat broodje Frikadel voor ging

Steef den Elzen 3e plaats

 

 

Roermond 7-2-2009

 

Ferry Fermont vijfde van Nederland Heren – 20 Jaar – 60 Kg

Zaterdag J.L. heeft Ferry Fermont Deel Genomen aan het Nederland’s Judo kampioenschap dat georganiseerd werd door Judo Bond Nederland in de Jan diekmanhal te Nijmegen

Even als vorig jaar maar toen in de -55 Kg heeft ferry weer een goede prestatie neergezet om ook dit jaar weer als pas 16 jarige zich weer tot de kleine finale te plaatsen om het Brons maar nu in de klasse -60 Kg  -20 jaar,maar in deze partij waar hij de eerste minuten goed tegen stand bood,maar later toch de winst moest afstaan,en hij wederom genoegen moest nemen met een gedeelde vijfde plaats.(Ferry heeft wel heel mooi judo laten zien en de club goed vertegenwoordigd tijdens dit Kampioenschap)

 

 

Roermond 31-1-2009

Brons voor Jordy Bakkes tijdens Internationaal

Judo Toernooi Groot-Vlaardingen

Zaterdag J.L. heeft Jordy Bakkes deelgenomen aan boven vermeld Toernooi,dit Toernooi was door Judo bond Nederland aan gewezen als meetmoment voor de Dames en Heren -17 jaar om punten binnen te halen voor de Ranking voor het E.K. in Slovenië,EYOF in Finland en het W.K. Hongarije dat voor het eerst word gehouden in de -17 Klasse. Jordy had zich geplaatst voor de halve Finale door in de voor rondes vier keer de winst gepakt te hebben,en in de halve finale ging het goed hard tegen elkaar op maar er werd niet gescoord in de reguliere tijd,en moest de Golden score de beslissing brengen maar jammer genoeg verloor Jordy deze partij met Yuko,en mede hier door moest Jordy nog eens de verliezers Finale gaan draaien om het Brons,en in deze partij pakte hij de draad weer goed op,door zijn tegen stander met Ippon te verslaan en was het Brons alsnog maar welverdiend voor hem en hij blijft in de Ranking   meetellen. 

Jordy Bakkes 3plaats

 

Roermond 25-1-2009 

Judoka,s –Kai in Sho-

Zeven maal Goud tijdens Achtste Wil Peters Jeugd judotoernooi te Nuth 

Zondag morgen vroeg werd er met 13 judoka,s vertrokken naar boven vermeld toernooi eigenlijk waren het er 15 maar twee hadden zich afgemeld met griep,maar de 13 deelnemende judoka,s hebben zich van hun beste kant laten zien want er 13 prijzen gewonnen te weten zeven maal

Goud,vier maal Zilver,en twee maal Brons. 

Goud was er voor:Manuela Lutgens,Misha Schaefer,Dominique Sampers,Arberesha Isufi,Anne Brouwers,Max Kessels en Waro Ivanov. 

Zilver was er voor:Aslan Bakaev,Imad Hanzaz,Tessa Schoones en Andy Schoutens. 

Brons was er voor:Rico Schaefer en Daan Schoones.

Misha Schaefer 1e plaats

Manuelela Lutgens 1e plaats

Arberesha Isufi 1e plaats

Dominique Sampers 1e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Anne Brouwers 1e plaats

Max Kessels 1e plaats

Aslan Bakaev 2e plaats

Imad Hanzaz 2e plaats

Tessa Schoones 2e plaats

Andy Schoutens 2e plaats

Daan Schoones in het midden gedeelde 3e plaats

Rico Schaefer 3e plaats

 

Roermond 24-1-2009

 

Ferry Fermont Kampioen van Limburg

Heren – 20 Jaar

 

 

J.l. Zaterdag werden de jaarlijkse judo kampioenschappen van Limburg georganiseerd door judo bond Nederland District Limburg voor Dames en Heren -20 jaar in sporthal t Anker te Born,voor –kai in sho- kwamen twee judoka,s op de mat Mike Bidinger -66 Kg won twee keer en verloor twee hier door was hij uitgeschakeld voor de prijzen,maar hij heeft nu wel zijn 100 punten bij elkaar voor zijn zwarte band waarvoor hij in juni nog een technisch examen moet afleggen,Ferry Fermont vorig jaar nog goud -55 Kg deed het nu ook weer voortreffelijk in de gewicht,s klasse -60 want hij won al zijn partijen voortijdig met technisch mooi judo en daarom was ook dit jaar de titel terecht voor Ferry Fermont,door deze Limburgse titel heeft hij zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap 7-2-2009 in de Jan Diek man Hal te Nijmegen.

Ferry Fermont 1e plaats

 

Roermond 18-1-2009

J.C.-Kai in Sho- vier maal goud tijdens 2e Louis Hasselmann judo toernooi (Baexem) 

J.L.Zondag werd er deelgenomen tijdens het boven vermeld toernooi met 19 jeugd judoka,s terwijl er ook een training,s weekend was in de Dojo van de club waar door 43 judoka,s van af vrijdag avond tot en met zondag goed getraind werd,tijdens dit weekend werden de judoka,s verrast door de nieuwe Bacchus van Roermond met zijn begeleiders die kwamen even bekend maken dat de club is uitgekozen voor de opbrengst van de verkoop actie van de groene polsbandjes die tijdens de carnavals tijd verkocht worden,bij deze wil de judo familie –kai in sho- de Bacchus club heel hartelijk bedanken dat de keus op hun is gevallen voor de geleverde prestatie,s van de afgelopen jaren kijk voor veel foto,s op www.kaiinsho.nl en dan activiteiten kiezen en dan op foto,s stage klikken. 

De volgende judoka,s die onder leiding van Giovanni Hofman stonden behaalde ere metaal tijdens dit goed georganiseerd jeugd toernooi, 

Goud was er voor:Dustin Beckman -27 Kg GEB:2001-2000,Denise Roobeeh – 25 Kg GEB:2001-2000,Melissa Taskiran -40 Kg GEB:1999-1998,Tessa Schoones Afdeling Melick van de club -28 Kg GEB:2001-2000. 

Zilver was er voor:Aslan Bakaev -24 Kg GEB:2001-2000,Yoa Beumer -34 Kg GEB: 1998-1997,Lars Bloemers -42 Kg GEB:2001-2000,Bas Rouing -27 Kg GEB:1999-1998. 

Brons was er voor:Andy Schoutens -38 Kg GEB:1999-1998,Emil van Well -27 Kg GEB:2001-2000,Joost van Well -30 Kg GEB:1999-1998.

De acht anderen leden die mee hebben gedaan en niet in de prijzen zijn gevallen,

Toch een groot compliment want mee doen is vaker belang rijker dan winnen,het gezegde is de verliezers van vandaag worden de winnaars van morgen,dus goed door blijven trainen vind Trainer/Coach Giovanni Hofman 

Tessa Schoones 1e plaats

Denise Roobeeh 1e plaats

Dustin Beckman 1e plaats

Melissa Taskiran 1e plaats

Lars  bloemers rechts 2e plaats er was geen foto met prijs

Aslan Bakaev 2e plaats

Bas Rouing 2e plaats

Yoa Beumer rechts 2e plaats

Joost van Well links 3e plaats

Andy Schoutens links 3e plaats

Emil van Well links 3e plaats

Roermond17-01-2008

Jordy Bakkes Links Zilver Tijdens Antwerpen Open

Jordy Bakkes heeft zaterdag deelgenomen aan het Antwerpen open judo Toernooi in de klasse heren -17 jaar GEB 1993-94 en met goed judo heeft hij het zilver gewonnen hij moest alleen het goud aan een sterke judoka uit Engeland in de Golden score met Yuko laten.

 

 

Roermond 10-1-2009

 

J.C.-Kai In Sho- Judoka’s

Jordy Bakkes en Ferry Fermont

Beide Brons

Tijdens het 33e Matsuru Dutch Open Espoir Toernooi te Eindhoven

 

Jordy Bakkes – 17 Jaar -66 Kg en Ferry Fermont – 17 Jaar – 60 Kg Brons behaald,aan dit toernooi waar aan door meer dan 1300 Judoka’s uit 6 verschillende landen werd deelgenomen hebben de beide judoka,s laten zien dat ze al ondanks hun jonge leeftijd al een goed potje judo kunnen laten zien

Jordy Bakkes 3e plaats

Ferry Fermont 3e plaats

 

 

Roermond 3-1-2008

 

Jordy Bakkes Pakt Goud

tijdens de 6e “Trofee Van De Donderslag Meeuwen-Gruitrode (België) 

J.L. Zaterdag en Zondag hebben 13 Judoka’s Deelgenomen aan het boven vermeld Toernooi,en na dat de Judoka’s twee weken geen training gehad hebben door de Feestdagen hebben ze het nieuwe jaar goed in gezet want er werden maar liefst 11 prijzen meegenomen naar Roermond waar van 1maal Goud 8 maal Zilveren 2 maal Brons tevens had Jordy Bakkes door Zijn Eerste Plaats -17 jaar -66 Kg ook nog een judo pak gewonnen door zijn eerste plaats. 

Goud was er voor: Jordy Bakkes 

Zilver was er voor:Anne Brouwers,Jill Clout,Arberesha Isufi,Waro Ivanov,Jennifer van Riet,Rico Schaefer,Davy Schoutens,Andy Schoutens, 

Brons was er voor:Max Kessels en Agabek Tsjobanjan. 

Ferry Fermond en Lars Schoones konden deze keer niet doordringen tot het ere schavot.

Jordy Bakkes Goud en Judo pak

Anne Brouwers  Zilver

Waro Ivanov Zilver

Davy Schoutens Zilver

Jill Clout Zilver

Arberesha Isufi Zilver

Rico Schaefer Zilver

Andy Schoutens Zilver

Max Kessels Brons

Agabek  Tsjobanjan Brons

Clubkampioenschappen 27-28-12-2008

Kijk voor Foto's door op de link te klikken

Clubkampioenschappen2008JCKaiInSho

Roermond 14-12-2008

J.C.-Kai in Sho-

Zes maal Goud waarvan twee maal Jordy Bakkes tijdens 3e Open Shintai Judo toernooi 2008

Nederweert

J.L. Zondag hebben 30 judoka’s deelgenomen tijdens het 3e open Shintai judo Toernooi te Nederweert  er waren ruim 360 deelnemers,en de -kai in sho- leden hebben zich weer voortreffelijk ingezet tijdens deze Toernooi dag ze hebben niet alle maal een prijs behaald maar toch is er voor uitgang te zien bij de beginnende judoka’s,maar er werden wel ook 6 Gouden,6 Zilveren en 2 Bronzen plakken mee naar Roermond genomen na een zware judo dag.

Goud was er voor:Jordy Bakkes 2 maal in de klasse -66 Kg -15 jaar en -17/20 jaar,Manuela Lutgens,Teck Chanthannong,Dominique Sampers en Misha Scheafer.

Zilver was er voor:Celine van Delft,Niki Metsemakers,Andy Schoutens,Arberesha Isufi en Ferry Fermont.

Brons was er voor:Jill Clout en Justin Van Ballengooijen.

Misha Schaefer 1e plaats

Manuela Lutgens 1e plaats

Dominique Sampers 1e plaats

Teck Chanthanong 1e plaats

Jordy Bakkes 1e plaats -15 jaar -66 kg

Jordy Bakkes 1e plaats -17 en 20 jaar -66 Kg

Arberesha Isufi 2e plaats

Andy Schoutens 2e plaats

Cijnthia Hilferink 2e plaats

Niki Metsemakers 2e plaats

Celine van delft 2e plaats

Ferry fermont 2e plaats

Justin van Ballengooien 3e plaats

Jill Clout 3e plaats

 

 

 

 

 

 

 

 

Roermond 7-12-2008

Jeugd judoka's -Kai in Sho- Viermaal Goud twee maal Zilver en een maal Brons tijdens het 22 'Rodenbacher Christkindl- Turnier 2008 (Kaiserslautern Duitsland)

J.L. Zaterdag werd er met zeven judoka's afgereisd naar boven vermeld toernooi na dat we met zen allen goed zijn gaan eten en veel plezier gemaakt werd de nacht door gebracht in de Dojo van de organisatie van het toernooi,Zondag morgen om 7 uur opgestaan alles weer in gepakt en met het hele team van begeleiders judoka's en ouders 15 man op naar het toernooi om 9 uur was de weging en om 10.00 uur begonnen de wedstrijden en 17,45 uur was de laatste van ons klaar,en kon de thuis reis beginnen, om 20.00 uur werd er nog even gestopt bij een BurgerKing en werd er nog eens even nagepraat over dit prachtige judo weekend voor de judoka's zal dit onvergetelijk zijn,en rond 23.00 uur waren wel wat vermoeit maar voldaan weer in Roermond.

Goud was er :Andy Schoutens -38 Kg,Waro Ivanov -34 Kg,Lars Schoones -40Kg en Jennifer van Riet -63 Kg

Zilver was er voor:Jill Clout -27 Kg en Arberescha Isufi -34 Kg.

Brons was er voor:Davy Schoutens -46 Kg

Het was over heerlijk bij de Italiaanse Bistrona de wandeling door Rodenbach kijk die koopjes

En de ouders genoten er ook maar even van

Na het ontwaken even kijken als er een berichtje van pap is

Jennifer ligt er aangeslagen bij de Handy was zoek maar uiteindelijk hebben we hem weer gevonden

voor de ouders was het wel wat vroeg 7 uur eruit na wat biertjes van de dag er voor

Zo te zien hebben deze er ook  noch last van

 

De prijwinnaars van

Waro Ivanov (Armenië) 1e plaats

Andy Schoutens (Rambo) 1e plaats

Jennifer van Riet 1e plaats

Lars schoones 1e plaats

Jill Clout geheel links  gedeelde 2e Plaats

Arberescha Isufi 2e plaats

Davy Schoutens geheel rechts gedeelde 3e Plaats

Bij BurgerKing ging het er weer goed tegenaan

(gevaarlijk voor het wedstrijdgewicht)

De Familie Isufi die kunnen het ook wel,Jennifer in mindere maten

Er werd werd goed ingeladen door jong als oud

 

 

Roermond 6-12-2008

Herman Verhees heeft zijn wens in vervulling zien gaan om de eerste Dan judo te Behalen

Zaterdag J.L. heeft Herman Verhees zijn 1e Dan judo behaald tijdens het Dan examen dat werd gehouden in het Anker te Born en dat Door de District Graden commissie Van de judo Bond Nederland district Limburg werd afgenomen

Herman krijgt Zijn verdiende Satijnen Band overhandigt

 van Trainer Nol

Herman bedankt met een tevreden lach trainer Nol voor zijn Cadeau

de eerste keer gaat nooit zo snel het is

een beetje wennen zoon satijnen band

Hij past ook nog

Herman trots  met zijn trainer  nol en zijn training maat Tom  op de foto

Roermond 6-12-2008

Jordy Bakkes - 66 Kg 1e plaats

Euregio Rheinland-Maas Turnier

2008

J.L.Zaterdag was er door vier judoka's ingeschreven voor bovenvermeld Toernooi helaas moesten deze judoka's het zonder hun vaste Coach doen die was met een jeugd groep elders in Duitsland bij een Toernooi,maar deze al wat ervaren judoka's hebben het toch heel goed gedaan want er was een eerste Plaats Voor Jordy Bakkes -66 Kg,en er waren twee tweede plaatsen voor Celine van Delft -57 Kg en voor Ferry Fermont -60 Kg,En voor Nino van Delft was dit toernooi niet zo succes vol want hij werd uit het Toernooi gehaald nadat hij in zijn partij even buiten zijn bewustzijn was door een omstrengeling waar in hij niet kon aftikken door dat zijn handen onder zij rug zaten,trainer nol zij dit moet je ook een keer meegemaakt hebben in je judo loopbaan

 

Jordy Bakkes 1e Plaats

Ferry Fermont 2e plaats

foto komt nog

Celine van Delft 2e Plaats

Roermond 30-11-2008 

J.C.-Kai in Sho- judoka’s

Drie Maal ere Metaal tijdens 27e Trofee van de Dommelvallei 

J.L. zondag werd er voor de 27e keer gestreden om de trofee van de Dommelvallei te Neerpelt België aan dit altijd zeer bezet toernooi werd door 400 judoka’s in verschillende leeftijd’s klasse uit Duitsland, Luxemburg,Nederland en België deelgenomen. 

Het Zilver werd Behaald door Mees de Groot in de Klasse Heren – 15 Jaar – 46 Kg. 

Het Brons werd behaald Door: Ferry Fermont Heren -17 Jaar – 60 Kg en Sven Janssen heren -20 en + 20 Jaar -73 Kg 

Celine van Delft Dames -17 jaar -57 Kg verloor om Het Brons en werd gedeeld vijfde,Verder hebben Marcel van spijk, Nino Van delft en Steef den Elzen zich niet kunnen plaatsen voor de prijzen. 

Aanstaande Vrijdag 5 December is er geen training in verband pakjes avond

Mees de Groot 2e plaats

Ferry Fermont 3e plaats

Sven Janssen 3e plaats

 

Roermond 23-11-2008

J.C.-Kai in Sho-

Jeugd judoka’s 8 maal goud Sinter klaas L.K. te Born

J.L. Zondag Was het weer zo ver voor het jeugd Sinterklaas L.K. georganiseerd door het Judo Bond Nederland District Limburg er hadden zich ruim 120 jeugd judoka’s ingeschreven van onze kant hadden zich 21 leden ingeschreven en ze hebben het geweten dat onze jeugd aanwezig was want er werden maar liefst 13 prijzen gepakt waarvan 8maal goud vier maal zilver en 1 maal brons,ook een groot compliment voor de andere judoka’s die net niet het podium haalden maar toch mooie partijen hebben laten zien,als ze zo door blijven gaan met trainen dan komen de prijzen ook bij hun wel. 

Goud was er voor:Manuela Lutgens,Teck Chanthanong,Misha Schaefer,Aslan Bakaev,Imad Hanzaz,Denise Roobeeh,Andy Schoutens en Arberesha Isufi.  

Zilver was er voor:Dustin Beckman,Lars Bloemers,Rico Schaefer enMelissa Taskiran. 

Brons was er voor: Mai Den Elzen.

De 8 goud haantjes  bij elkaar op de foto

Imad Hanzaz 1e plaats

Aslan Bakaev 1e plaats

Andy Schoutens 1e plaats

Teck Chanthanong 1e plaats

Manuela Lutgens 1e plaats

Misha Schaefer 1e plaats

Denise Roobeeh 1e plaats en Mai Den Elzen 3e plaats

Arberesha Isufi 1e plaats

Dustin Beckman 2e plaats

Lars Bloemers 2e plaats

Melissa Taskiran 2e plaats

Rico Schaefer 2e plaats

Roermond 16-11-2008

J.C.-Kai in Sho- 7 maal Goud

Tijdens jaarlijks judo toernooi Budoclub-Oud-Geleen 

J.L. Zondag hebben 37 Judoka’s van jong tot oud deelgenomen tijdens het jaarlijks judo Toernooi dat eveneens  als andere jaren weer goed was georganiseerd door Budoclub oud Geleen,Tijdens dit Toernooi werd er door ruim 470 judoka’s uit geheel Nederland deelgenomen,Van onze Kant hebben we weer goed gepresteerd want er werden maar liefst 19 ere prijzen mee naar Roermond gebracht waarvan 7 maal Goud 8 maal Zilver en 2 maal Brons. 

De volgende judoka’s behaalde Goud:Manuela Lutgens,Arberesha Isufi,Teck Chanthanong,Dominique Sampers,Cijnthia Hilferink,Waro Ivanov en Ferry Fermont. 

Zilver was er voor:Misha schaefer,Dustin Beckman,Anne Brouwers,Aslan Bakaev,Agabek Tsjobanjan,Celine van Delft,Jill Stoop en Maikel Zeegers.

Brons was er voor:Melissa Taskiran en Vic Metsemakers.

Manuela Lutgens 1e plaats

Arberesha Isufi 1e Plaats

Teck Chanthanong 1e plaats

Cijnthia Hilferink 1e plaats en Anne Brouwers 2e plaats

Dominique Sampers 1e plaats

Ferry Fermont 1e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Misha Schaefer 2e plaats

Dustin Beckman 2e plaats

Aslan Bakaev 2e plaats

Agabek Tsjobanjan 2e plaats

Jill Stoop 2e plaats

Mickel Zeegers 2e plaats

Celine van Delft 2e plaats

Vic Metsemakers 3e plaats

Melissa Taskiran 3e plaats

Roermond 2-11-2008

 

Tijdens 16e “Geuldaltoernooi” J.C. Houthem vier maal goud voor J.C.-Kai in Sho- Judoka’s

 

J.L.Zondag hebben 22 Judoka’s deelgenomen aan het boven vermeld toernooi,tijdens het toernooi dat door 390 judoka,s in de leeftijd 2002 geboren tot en met 1991  en eerder werd deelgenomen.na een dag van heel spanende partijen konden rond de klok van 17.00 uur de balans op maken en kwamen we tot vier maal goud vijf maal Zilver en vijf maal brons en we konden weer tevreden huiswaarts reizen.

 

Goud Was er voor: Arbersha Isufi,Jill Stoop,Ferry Fermond en Andy Schoutens.

 

Zilver was er voor:Dustin Beckman,Steef den Elzen,Imad Hamzaz,Dominique Sampers,Davy Schoutens.

 

Brons was er voor:Aslan Bakaev,Mike Bidinger,Mai den Elzen,Misha schaefer en Agabek Tsjobanjan. De andere deelnemers die net niet in de prijzen kwamen hebben zich als zeer aanvallende en niet bange judoka’s laten zien tijdens dit toernooi vond coach nol.

Arberesha Isufi 1e plaats

 

Ferry Fermont 1e plaats

Andy Schoutens 1e plaats

Jill Stoop 1e plaats

Imad Hamzaz 2e plaats

Dustin Beckman 2e plaats

Davy Schoutens 2e plaats

Dominique Sampers 2e plaats

Steef den Elzen 2e plaats

Misha Schaefer 3e plaats

Aslan bakaev 3e plaats

Mike Bidinger 3e plaats

Agabek Tsjobanjan 3e plaats

Mai den Elzen 3e plaats

Roermond 28-10-2008

 

J.C.-kai in Sho- Vijf maal goud tijdens Wintertijdtoernooi Budovereniging Bergen

 

Zondag werd er deelgenomen aan boven vermeld toernooi er hadden zich namens Judo Familie –Kai In Sho- 33 jeugd judoka’s in geschreven voor dit altijd goed georganiseerd toernooi waar aan door meer dan 450 judoka’s uit Nederland, Duitsland, België en Engeland zich hadden ingeschreven,helaas moesten we al in de eerste weging 3 judoka’s afmelden door ziekte en privé redenen ,maar de rest van de dag hebben de anderen judoka’s zich weer van hun beste kant laten zien want er werden maar liefst 15 ere prijzen gewonnen waarvan van vijf maal goud zes maal zilver en vier maal brons,en de anderen werden net uitgeschakeld voor het podium.

Goud was er voor:Rachël Beeren,Arberesha isufi,Niki Metsemakers,Jill Stoop en Jordy Bakkes.

 

Zilver was er voor:Aslan bakaev,Mees de GHroot,Denise Roobeeh,Misha Schaefer,Waro Ivanov,Jennifer van Riet.

 

Brons was er voor:Anne Brouwers,Rico Schaefer,Celine van Delft,en Jill Clout.

Arberesha isufi 1e plaats

Rachël Beeren 1e plaats

Niki Metsemakers 1e plaats

Jill Stoop 1e plaats

Jordy Bakkes 1e plaats

Mees de Groot 2e plaats

Denise Roobeeh 2e plaats Jill Clout 3e plaats

Misha Schaefer 2e plaats

Jennifer van Riet 2e plaats

Aslan Bakaev 2e plaats

Waro Ivanov was weer eens te laat voor zijn prijs op te halen frietjes waren de oorzaak daar om nu alleen voor zijn 2e plaats op de foto

Rico Schaefer 3e plaats

Celine van delft 3e plaats

Anne Brouwers 3e plaats

De team geest word steeds beter zo te zien

 

Roermond 19-10-2008

Jordy Bakkes goud tijdens Internationaal open Alkmaar

J.L. Zondag werd er om 12.00 uur vertrokken richting alkmaar waar voor Jordy het twintigste Judo open alkmaar Toernooi op het programma stond na dat de weging had plaats gevonden begon rond vier uur dan het toernooi voor Jordy zijn eerste partij was een vrij loting daar na had hij in een mum van tijd zijn vier partijen snel met verschilenden technieken met Ippon gewonnen en kon hij weer een eerste plaats bij schrijven bij zijn erelijst ,tijdens dit toernooi werd er judoka's uit acht landen deelgenomen.

Jordy Bakkes 1e plaats -66 Kg

Roermond 5-10-2008

J.C.-Kai in sho-

5 maal goud tijdens jeugd L.K. Judo te Born

 

J.L. Zondag tijdens de jaarlijkse Districts wedstrijden die georganiseerd werden door het J.B.N. District Limburg in sporthal t Anker te Born hebben de 16 ingeschreven judoka’s zich van hun beste kant laten zien want er werden van de 16 deelnemers maar liefst 13 ereprijzen gewonnen,waarvan 5 maal Goud 5 maal Zilver en 3 maal Brons.

Goud was er voor:

Dominique Sampers -31 Kg Geb 1997-1998 tot en met groene slip           Cijnthia Hilferink           -34 Kg Geb 1997-1998 groene band en hoger

Vic Metsemakers -31 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Agabek Tsjobanjan -37 Kg Geb 1997-1998 tot en met groene slip

Jaleena Schuman -57 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Zilver was er voor:

Janou Beeren -52 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Jennifer van Riet -61 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Waro Ivanov -34 Kg Geb 1997-1998 groene band en Hoger

Steef den Elzen -41 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Max Kessels -45 Kg Geb 1997-1998 tot en met groene slip

Brons was er voor:

Lars schoones -41 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Rik Metsemakers -55 Kg Geb 1995-1996 groene band en hoger

Anne Brouwers -34 Kg Geb 1997-1998 groene band en hoger

Trouwe supporters Jordy Bakkes en Arberesha Isufi voor Dominique Sampers de latere Kampioen

Dominique Sampers 1e plaats - 31 Kg

Agabek Tsjobanjan 1e plaats -37 Kg

Cijnthia Hilferink 1e plaats -34 Kg en Anne Brouwers 3e plaats -34 Kg

Vic Metsemakers 1e plaats -31 Kg

Jaleena schuman 1e plaats -57 Kg

Max Kessels 2eplaats -45 Kg

Waro Ivanov 2e plaats -34 Kg

Janou Beeren 2e plaats -52 Kg

Jennifer van Riet 2e plaats -61 Kg

Steef den Elzen 2e plaats -41 Kg en Lars Schoones 3e plaats-41 kg

Rik Metsemakers 3e plaats -55 Kg

De vier goud haantjes wat een genot om deze trotse kampioenen te zien staan met hun gouden plak

Jaleena Schuman was te laat voor de groep's foto van de kampioenen

 

Zaterdag 4-10-2008 Heeft Celine van Delft in de klasse -17 jaar een twee plaats behaald -57 Kg te Genk (België)tijdens de 20e Beker van de Mijnstreek

Celine van Delft 2e plaats -57 Kg -17 jaar

Roermond 27-9-2008

4 maal goud tijdens 3e  “Omroep Krijtland “ Judo Toernooi Wahlwiller

J.L. Zaterdag Hebben 9 jeugd judoka’s deelgenomen aan het 3e Omroep Krijtland judo Toernooi te Wahlwiller dit was een toernooi voor beginnende Wedstrijd judoka’s inde leeftijd van 1997 geboren tot en 2oo2 voor jongens en meisjes,en hoe de bellans werd op genomen over het aantal behaalde prijzen hadden alle 9 deelnemers een prijs weten te behalen zo werden er 4 eerste,1tweede,2 derde,en 2 vierde plaatsen behaald,dus alle judoka’s konden met hun ouders met tevreden gevoel huiswaarts keren. 

Goud was er voor: Andy Schoutens -38Kg,Misha Schaefer -28 Kg,Aslan Bakaev -30 Kg en Imad Hanzaz -34 Kg. 

Zilver was er voor:Manuela Lutgens -20 Kg. 

Brons was er voor:Mai Den Elzen -28 Kg,Emil van Well -34 Kg. 

Vierde plaats was er voor:Joost van well -34 Kg,Jill Clout -25 Kg

Mai Den Elzen 3e plaats -28 Kg

Emil Van Well  4e plaats -34 Kg

Andy schoutens 1e plaats -38 Kg

Joost van Well 3e plaats -34 Kg

Misha Schaefer 1e plaats -28 Kg

Imad Hamzaz 1e plaats -34 Kg

Zaterdag20-9-2008 Tijdens het L.K.Senioren te Born heeft ferry Fermont de vierde plaats behaald in de klasse – 60 kg  

Ferry Fermont 4e plaats

 

 

Roermond 19-4-2008

Jordy Bakkes Kampioen van Nederland Heren -15 jaar -60 Kg

Zaterdag 19-4-2008 werden de Nederlandse Judo Kampioenschappen voor Dames en Heren -15 jaar gehouden in het in door sportcentrum te Eindhoven

in de klasse heren - 60 Kg was Jordy Bakkes de Grote Favoriet voor de titel,en hij heeft het ook waar gemaakt ook want hij werd met overmacht Kampioen door vijf partijen met Ippon te winnen,en hier door mag hij zich met trots de Kampioen van Nederland noemen in de klasse heren -15 jaar -60 Kg,en hij mocht uit hadden van niemand minder dan een groot Kampioene Deborah Gravenstijn de Gouden plak in ontvangst nemen

Jordy is zo te zien ook nog een kampioen in kussen want de andere prijswinnaars kijken verbaast toe dat hij dat ook nog aan durfde 

Jordy  Kampioen van Nederland -60 Kg

Nog even met Deborah op de Foto

Jordy met zijn beste judo maatje en trotse coach Giovanni Hofman

Verder hadden nog vijf judoka´s deelgenomen  maar zij konden niet door dringen tot het ere Podium overzicht van hun partijen Jennifer van Riet -57 kg 2partijen verloren,Niki Metsemakers -52 Kg 2 gewonnen en 2 verloren,Rachel Frenken -48 Kg 2 gewonnen en 2 verloren,Daan Verhees -50 Kg 2 verloren,Mees de Groot -42 Kg 2 gewonnen en 2 verloren partijen

 

 
 
 
Roermond 10-3-2008

Ferry Fermont en Jordy Bakkes grijpen naast het Brons tijdens N.K. heren -17 jaar te Drachten

J.L. Zaterdag werd het Nederlands judo Kampioenschap Dames en heren -17 jaar gedraaid in Drachten,Ferry en Jordy waren al Vrijdag Afgereisd om Zaterdag morgen om uitgerust aan dit Kampioenschap te beginnen voor beiden is dit weer een nieuwe stap hoger op ferry 14 jaar nu1e jaar -17 en Jordy  13 jaar en nog -15 jaar had toch al geplaatst door -17 kampioen te worden van Limburg -60 Kg even als Ferry  -55Kg,Dus het was voor hun een leerproces gewoon mee draaien en kijken waar ze stranden,Ferry won zijn eerste twee partijen en stond in de halve Finale,in deze halve finale werd met te veel respect voor de tegen stander verloren,en hij later om het Brons aantreden deze partij verloor hij ook door om tegen de naam op te kijken,en hij moest genoegen nemen met een gedeelde vijfde plaats .Jordy won zijn eerste partij vrij snel,in zijn tweede partij kon hij niet in zijn spel komen daar zijn tegenstander vrij sterk was in de pakking,en werd hij met Ippon verslagen,in de verliezers poule won hij weer twee keer vrij snel,tijdens de partij om het Brons had hij de partij goed in zijn greep,maar door een in schatting fout kwam hij in een omstrengeling en moest hij af tikken en moest ook hij genoegen nemen met een gedeelde vijfde plaats. Beide kunnen terug zien op een mooie toernooi dag want ze hebben laten zien dat ze het judo spelletje al behoorlijk aan kunnen met de beste van het land.

 
 
 
Roermond 9-2-2008

Ferry fermont en mieke kuiperij beide gedeeld vijfde tijdens Nederlandse Kampioenschappen -20 jaar te Nijmegen

Ferry had als eerste jaar - 17 jaar eigenlijk nog niets te zoeken bij de heren - 20 jaar met zijn 14 jaar,maar ferry ging de mat op zo als altijd win ik is leuk verlies volgende keer opnieuw proberen en met die instelling deed hij het voortreffelijk want hij won zijn eerste twee partijen met ippon,en hij stond in de halve Finale deze partij verloor hij in laatste 10 seconden,nu kon hij nog alleen Brons halen maar de partij om het brons ging ook verloren met een armklem en hij moest genoegen nemen met een gedeelde vijfde plaats(wel mooi judo laten zien en daar gaat het om)Mieke na een jaar niet te hebben getraind, en drie weken geleden de draad weer op gepakt om er weer iets van te maken en alsnog haar zwarte band te willen halen,had niet zo veel geluk ze verloor haar eerste partij,en door een paar afmeldingen schoof ze door voor het brons,maar ook deze partij ging verloren door te veel trainings achterstand,en ook Mieke ging met een gedeelde vijfde plaats huiswaarts(Mieke kei goed dat je er weer bij bent ga zo door)

 

 
 

          Info

 
 Waar vind u ons
 Kijk een binnen
 Sponsors
 Opening/Tarieven
 Fitness

  

 

©  2003 -- 2004 Kai In Sho--- All rights reserved.