wedstrijd verslagen 2010/2011

J. C.-Kai in Sho-

Roermond Opgericht: 6-6-1988

Een nieuw seizoen 2010-2011
De verslagen van 2008-2009-2010vind je terug in de linker menubalk

Rico Schaefer kan zo als turner verder  gaan

 

 

 

Roermond 27-28-29-12-2011

Judostage, december 2011

Dag 1

Thuis kon ik niet eten van de spanning, want eindelijk begon mijn fantastische judoavontuur. Hoi, hoi, Collin en Daan waren er ook. Er kon niets meer mis gaan. Ik vond het nu al fantastisch. De Judotraining was zo leuk, ik wilde het wel 10x over doen. Toen gingen we een hamburger eten, ik had reuze honger. De hamburger viel op mijn Judokleren, dat is nou pech hebben! Toen we disco hadden, ging ik helemaal los met Zwartje mijn knuffelbeer. Maar toen hadden ze Zwartje gepakt, ze gingen met hem overgooien. Een meisje redde hem en gaf hem aan mij terug. Zwartje heeft ook een judopak. Dat heeft mijn oma voor hem gemaakt.  Zwartje heeft de gele slip, net als ik. Van moeheid plofte ik neer op mijn luchtbed, die ik boven op het grote luchtbed van Collin had gelegd. Ik heb dubbel zo lekker geslapen.

Dag 2
De volgende dag kreeg ik een zo' n lekker ontbijt, zoals ik thuis nog nooit heb gehad: een verrukkelijk boterhammetje met jam. De Judotraining was weer zo leuk als dag 1. Ik heb heel wat grondworpen geleerd (als iemand op zijn knieën zit). We moesten ons omkleden om te gaan rennen. We moesten rennen om een goal en drie boompjes, wel 6x. Dat noem ik nou nog eens vermoeiend! Toen mochten we even uitpuffen op onze luchtbedden, maar onze buren (twee jongetjes) zaten onze bedden te verkreukelen. Toen gingen we wandelen naar de spoorrails die niet meer gebruikt worden, waar ik uitgleed over de spoorrails. Ik ben een sterke jongen, daar kan ik best wel tegen.
Bij terugkomst in de Dojo mochten we even vrij spelen of uitrusten. Daarna gingen we weer naar de zelfde plek 6 rondjes rennen, waarna we gingen voetballen. Wij zijn gewonnen met 6-4.
's Avonds werden we bij elkaar geroepen, wat we wilde eten bij de friet. En toen mochten we nog even spelen. Na het lekkere eten  (kaassoufflé, friet met ketchup) gingen we ons klaarmaken voor het zwemmen (lang wachten). 
Met de auto van Nol gingen we naar de Roerdomp, daar heb ik leuk gezwommen. We hebben onze oefenleraar kopje onder geduwd, dat was lachen.
Weer in de Dojo gingen we uitgeput naar onze bedden om heerlijk te snurken.

Dag 3
Na een lekkere ontbijtje, zoals dag 2, moesten we rennen. Terug in de Dojo gingen we nog trainen, 2 1/2 uur lang met de groten.  We hebben nog twee toernooien gedaan tegen de andere groepen. Kai in Sho heeft ze alle twee gewonnen. Ik knalde bijna uit elkaar van de pret. Het was het aller leukste Judokamp die ik ooit heb gedaan. Als herinnering heb ik een mooie medaille gekregen. Toen ging ik, tot mijn grote verdriet en nog lang niet moe,  weer naar huis.

Groetjes van Ward Madou (8 jaar)=

Eerste dag stage 2011

klik op foto

Tweede dag stage 2011

klik op foto

Derde dag stage 2011

klik op foto

 

Roermond 17-18-12-2011

2011 Clubkampioenschappen groot succes

de 23e Clubkampioenschappen waren mede door aanwezigheid van Nederlandse Kampioen bij de Mannen-66 KG Jordy Bakkes, die prijzen uitreikte en bij de kits handtekeningen zette is het een groot feest geworden voor de club ,twee dagen van morgens  9,00 uur tot avonds 19,30 uur werden 39 poules verwerkt,en Zondag werden ook nog eens een paar extra prijzen uitgereikt voor de beste opkomst tijdens de trainingen werd Cynthia Hilferink uitgeroepen,Manuela Lutgens kreeg de Ben Spijkers trofee voor de meest complete judoka van het jaar,en Jordy Bakkes werd uitgeroepen tot ere lid van de club voor zijn verdiensten voor het judo in Limburg en Roermond ,het is de moeite waard om een half uur uit te trekken om de twee prachtige foto Reportages te bekijken onze dank voor deze foto's die genomen zijn door Anita Clout en Marco Masolijn tevens een woord van dank voor de vele vrijwilligers die allerlei werkzaam heden verrichten

Klik hier voor de prijs winnaars van de clubkampioenschappen 17-18-12-2011

Klik hier voor nog meer over de de clubkampioenschappen

Roermond 4-12-2011

Jennifer krijgt van haar trainer een satijnen band voor het behalen

van de eerste Dan Judo iedere judoka die zijn eerste Dan Judo haalt

ontvangt zoon Band

Jennifer zich baar trots met haar trainer die ook heel trots is

Jennifer nol Marc

Jennifer bedankte Marc Schattorie als valpartner en trainer nol voor al hun vrijtijd dat voor Jennifer over hadden

Zondag 4 December in Sporthal Jo Gerris Hal te Roermond  heeft Jennifer van Riet 16 jaar tijdens de Judo Dan examens van J.B.N. District Limburg haar eerste Dan Judo behaald door een goed programma te hebben laten zien met haar partner Marc Schattorie

Een paar foto's van haar programma

Jennifer ontvangt haar eerste Dan Judo van voorzitter peter Demandt

 

 

Roermond 5-12-2011

Zes maal Goud –Kai in Sho-

Tijdens 25e Rodenbacher Christkindl-Turnier

Kaiserslautern (D)

 

J.L Zaterdag werd er om 15.00 uur  vertrokken naar Rodenbach Kreis Kaiserslautern waar Zondag het 25e Rodenbacher Christkindl-Turnier op het programma stond en rond 19.00 uur waren we op de plaats van bestemming na dat we de slaap plaatsen hadden in gericht werd er vertrokken naar een Italiaans Pizza Restaurant na dat we heerlijk gegeten hadden werd de avond voorgezet in de Dojo van de judoclub,Zondag morgen om 7.00 uur er uit alles opgeruimd, en toen naar de sporthal voor het ontbijt en nadat de -11 jaar gewogen waren werd er rond de klok gestart met het Toernooi en nadat de laatste prijs uitreiking rond 17,15 uur werd de balans op gemaakt van de gewonnen prijzen en waren zes eerste twee tweeden en een derde plaats behaald door ons jonge talenten team,onderweg naar huis werd nog even gestopt bij M Donald en om 22.00 uur waren we weer thuis en het was weer een heel gezellig weekend geweest

Goud was er voor: Manuela Lutgens,Jill Clout,Misha Schaefer,Odin Sampers,Daan Schoones en Waro Ivanov.

Zilver was er voor:Arberesha Isufi en Yve Meuwissen.

Brons Was er voor: Rico Schaefer

 

 

 

Manuela Lutgens 1e plaats

Misha Schaefer 1e plaats

Jill Clout 1e plaats -33 kg en -36 kg twee keer Ippon geworpen

Arberesha Isufi 2e plaats

Daan Schoones 1e plaats

Rico Schaefer 3e plaats

Yve Meuwissen 2e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Odin Sampers 1e plaats

zo gaan onze judoka's met de supporters om

En zo kijken de supporters naar onze judoka's

Maikel Zeegers met zijn Duitse collega in gesprek over de regels

Klik op foto voor meer

 

 

 

Roermond 27-11-2011

 

Jeugd Judoka’s  -Kai in Sho- 7 maal Goud tijdens District Kampioen schappen in Jo Gerrishal Roermond

De Goud Haantjes

J.L. Zondag 27-11-2011 werd er in de Jo Gerrishal in Roermond voor de eerste keer het D.K. gehouden er hadden zich ruim 280 judoka’s ingeschreven en de sporthal was tot aan de nok gevuld met ouders en supporters –Kai in sho- was met 23 judoka’s vertegenwoordigd en dat hebben ze geweten ook want er werden maar liefst 7 gouden,3 zilveren en 2 Bronzen plakken behaald, en voor trainer nol was deze dag heel bijzonder want hij was jarig en zijn klein zoon Chantano Schuman wilden opa een fijn verjaardag cadeau geven in de vorm van een gouden plak en dat is hem dan ook gelukt hij heeft vijf keer met Ippon gewonnen ondanks dat hij bijna af had moeten zeggen door griep zaterdag avond nog 39’5 graden koorts maar Zondag gebeurden het dan toch voor opa die zich geen beter verjaardag cadeau had kunnen wensen van zijn klein zoon. 

Goud was er voor: Manuela Lutgens,Jill Clout ,Janice Withoot ,Chantano Schuman, Dustin Beckman ,Yve Meuwissen en Abdel Zerquit. 

Zilver was er voor: Ani Khachatrjan ,Zelim Bakaev en Beau Burhenne.

Brons was er voor:Mees Veldman en Daan Schoones.

 Chantano Schuman 1e plaats

Chantano geeft opa zijn prijs als verjaardag cadeau

Manuela Lutgens 1e plaats

Jill Clout 1e plaats

Janice Withoot 1e plaats

\

Yve Meuwissen 1e plaats

Abdel Zerquit 1e plaats

Ani Khachtrjan 2e plaats

Zelim Bakaev 2e plaats

Beau Burhenne 2e plaats

Mees Veldman rechts 3e plaats

Daan Schoones 3e plaats

 

 

 

 

 

 

Roermond 20-11-2011

J.C.-Kai in Sho-

Vier Maal goud tijdens Judotoernooi Budoclub-Oud-Geleen

Tijdens het jaarlijkse judo toernooi van budoclub-oud-geleen hebben onze judoka’s zich weer van hun beste kant laten zien want er werden maar liefst vijftien prijzen mee naar Roermond genomen waarvan vier maal goud tien maal zilver en een maal brons ,voor het toernooi hadden zich ruim 530 judoka’s ingeschreven met judoka’s uit België en Nederland.

 

Goud was er voor:Manuela Lutgens,Chantano Schuman,Arberesha Isufi en Yve Meuwissen.

Zilver was er voor:Zelim Bakaev,Jennifer van Riet bij -17 jaar en Senioren,Waro Ivanov,Rik Metsemakers,Joost van Well,Quinn van Dongen,Dustin Beckman,Rico Schaefer en Jill Clout.

Brons was er voor:Naomy Philippi.

Manuela Lutgens 1e plaats

Chantano Schuman 1e plaats

Arberesha Isufi 1e plaats

Yve Meuwissen 1e plaats

Zelim Bakaev 2e plaats

Jill Clout 2e plaats

 

Quinn van Dongen 2e plaats

Dustin Beckman 2e plaats

Waro Ivanov 2e plaats

Jennifer van Riet was te laat bij -17 jaar voor de 2e plaats omdat bij de senioren nog moest draaien

Joost van Well 2e plaats

Jennifer van Riet 2e plaats

Rico Schaefer 2e plaats

Rik Metsemakers 2e plaats

Naomy  Philippi 3e plaats

Roermond 19-11-2011

Tijdens het 6e internationale Shenshu G-Judo toernooi van sportschool Rudi Verhagen Venray waar aan door 260 judoka’s uit verschillende landen met een beperking hebben deelgenomen, heeft Davy Schoutens Goud behaald en Marc Schattori Brons  en als judoka’s van de G-judo Bonscoach met de teamwedstrijden  Brons behaald.

Davy Schoutens 1e plaats

Marc Schattorie rechts 3e plaats

Davy en Marc met hun gewonnen prijs

 

Roermond 22-10-2011

 

 

Gebroeders Andy en Davy Schouten twee maal Goud

Tijdens special Olympics Regionale Spelen

Raalte (Overijssel)

Zaterdag in alle vroegte werd er vertrokken naar Raalte waar de Regionale Special Olympics spelen op het programma stonden en de gebroeders Schouten waren in het judo onderdeel  vertegenwoordigd Andy en Davy zijn ondertussen bekende judo ka’s en ook nog gevreesde deelnemers in het Nationaal en Internationaal G-Judo Gebeuren want waar ze verschijnen is er bijna altijd Goud voor ze.

Andy op hoogste trede met het Goud

Davy in wit Pak ook met Goud

 

Roermond 23-10-2011

Jeugd Judoka’s -Kai in Sho-

13 maal Ere metaal tijdens Miniemen en Pupillen Toernooi

 Lanklaar ( Dilsen België)

Zondag morgen stond het judo Toernooi van judoclub Samourai Dilsen op het programma van 13 Jeugd Judoka’s om 10.00 uur begonnen de wedstrijden voor de Miniemen Jongens en Meisjes Geboren in 1999-2000 rond half twee kwamen de Pupillen Geboren in 2001-2002 aan de beurt en nadat rond half vier de laatste judoka’s klaar waren konden we de balans opmaken en het was weer een super dag voor onze judoka’s in morgen groep werd de club beker gewonnen met de meeste prijzen en in het middag gedeelte hadden we als club de tweede plaats en over de hele dag waren we ook nog eens tweede en we konden met drie prachtige Bekers huiswaarts keren 

Goud was voor:Janice Withoot Pupillen,Chantano Schuman Pupillen,Arberesha Isufi Miniemen en Emil van Well Miniemen. 

Zilver was er voor:Odin Sampers pupillen,Daan Du Croix Pupillen,Noah Belebouh,Beau Burhenne,Andy Schoutens,Abdel Zerquit allemaal Miniemen. 

Brons was er voor:Rico Schaefer en Roy Pisters Miniemen

Een vierde plaats voor Quinn van Dongen.

Chantano Schuman  voor aan 1e plaats

 

Arberesha Isufi Rechts 1e plaats

Emil van Well voor aan 1e plaats en Roy Pisters 3e plaats

 

 •  
  1. Janice Withoot 1e plaats
 
Beau Burhenne midden 2e plaats
Andy Schoutens midden 2e plaats
Abdel Zerquit midden 2e plaats
Noah Belebouh midden 2e plaats
Dan Du Croix 2e plaats 2e van voor

 

Odin Sampers 2e van voor 2e plaats

 

Rico Schaefer derde van voor 3e plaats en achter aan Quinn van Dongen 4e plaats

De  pupillen trots met de gewonnen club prijzen

en een trotse coach

 

De miniemen trots met hun prijzen en de club beker

 

 

Roermond 16-10-2011

J.C-Kai In Sho- Judoka’s 10 maal Goud tijdens 5e Kits Toernooi Te Houthalen (B)

Zaterdag en Zondag hebben 21 judoka’s deelgenomen aan boven ver meld Toernooi Zaterdag Kwamen 16 judoka’s op de mat om hun kunsten te laten zien en ze hebben het laten zien want er werden 6 gouden 2 Zilveren en 8 Bronzen medailles mee naar huis genomen Zondag kwamen vijf judoka’s op de mat en ze deden het nog beter want er vier gouden en een Zilveren medailles mee genomen dus we kunnen zeggen dat het een succes vol weekend is geworden voor de jonge talenten van de club.

Zaterdag was er Goud voor:Chantano Schuman,Dustin Beckman,Jill Clout,Rico Schaefer,Daan Schoones en Arberesha Isufi.

Zilver was er voor:Odin Sampers en Misha Schaefer.

Brons was er voor:Noah Belebouh,Quinn van Dongen,Roy Pisters,Andy Schouten,Janice Withoot,Beau Burhenne,Yve Meuwissen en Daan Du Croix.

Zondag was er Goud Voor:Waro Ivanov,Yve Meuwissen,Arberesha Isufi en Cynthia Hilferink.

Het Zilver was voor :Jennifer van Riet. 

Jill clout voor aan 1e Plaats

 

 Arberesha Isufi voor aan 1eplaats

Daan Schoones voor aan 1e plaats

Rico Schaefer voor aan 1e plaats d en Yve Meuwissen 3e plaats en Quinn van Dongen 3e plaats

Chantano Schuman voor aan 1e plaats

Dustin Beckman voor aan 1e plaats

Arberesha Isufi 1e plaats Zondag

Yve Meuwissen Zondag 1e plaats

Cynthia Hilferink Zondag 1e plaats

Waro Ivanov Zondag 1e plaats

Jennifer van Riet Zondag 2e plaats

Odin Sampers twee van voor 2e plaats

Misha Schaefer tweede voor aan 2e plaats en Janice Withoot 3e plaats

Andy Schoutens met Boek 3e plaats

Noah Belebouh derde van voor 3e plaats

Beau Burhenne achter aan 3e plaats

Daan Du Croix 3e plaats in het midden

Odin

Roermond 10-10-2011

 

Jill Clout Pakt Goud Tijdens 25e Piet braken Judo Toernooi

Jill Clout 1e Plaats

Tijdens het 25e Piet braken judo Toernooi hebben de 12 ingeschreven judoka’s zich van hun beste kant laten zien want er werden 7 prijzen mee genomen naar Roermond waarvan een Maal Goud vijf maal Zilver en een maal Brons tijdens het toernooi dat door meer dan 630 judoka’s uit Nederland België Engeland en Duitsland behoorlijk sterk bezet was.

Chantano Schuman 2e plaats

 

Daan Schoones 2e plaats

Cynthia Hilferink 2e plaats

Jennifer van Riet 2e plaats

Rik Metsemakers 2e plaats

Arberesha Isufi 3 e plaats

Goud was er voor: Jill Clout.

Zilver was er voor:Daan Schoones,Chantano Schuman,Rik Metsemakers, Cynthia Hilferink en Jennifer van Riet.

Brons was er voor:Arberesha Isufi.

En een bijzonder compliment voor Yve Meuwissen hij had 31 Judoka’s in zijn poule en heeft net om het brons verloren vierde plaats maar hij heeft het beste judo laten zien met zijn Oranje band tussen al die Bruine en Blauwe Banden.   

 

Roermond 1-en2-10-2011

Succes vol weekend Judoka’s –Kai in Sho- met 10 maal ere metaal

 De gebroeders Davy en Andy schouten hebben deel genomen aan het jaarlijkse G-judo Toernooi te Herenhout(België)Davy Heeft al zijn partijen gewonnen en daar door het Goud gewonnen zijn broertje Andy had een partij verloren maar volgens de coach had hij die partij ook moeten protesten mochten niet baten en Andy moest genoegen nemen met het Brons maar zijn toch met een schat aan ervaring thuis gekomen.

Davy Schouten 1e plaats

Davy in actie

Andy Schouten 3e plaats

Andy met een judo vriend

Limburgse Kampioenschappen Judo Senioren Dames en Heren te Roermond

Zilver was er voor Sven Janssen -73 Kg Ferry Fermont Brons -73 Kg Jennifer van Riet pas 16 jaar werd vierde en Marcel  van Spijk gedeeld vijfde,de eerste vier in elke gewicht klasse hebben zich geplaatst voor het kwalificatie Toernooi voor het Nederlands kampioenschap  te Eindehoven 22 Oktober A.S. de eerste zes plaatsen zich voor het N.K. later in november te Rotterdam.

Sven Janssen 2e plaats en Ferry Fermont 3e plaats

Jennifer van Riet 4e Plaats Rechts

18e Kurpfalz Pokal Turnier te Vrienheim (Mannheim)vier maal Goud een maal Zilver en twee maal Brons

Zondag morgen werd er om 5,30 uur vertrokken voor het boven vermeld toernooi rond de klok van 10.00 uur konden de eerste judoka’s hun judo kwaliteiten laten zien en het ging heel goed want in het ochtend programma hadden we twee maal goud een maal zilver en een maal brons,in het middag programma deden we het ook heel goed want er werd twee maal goud en een maal brons behaald.

Goud was er voor:Jill Clout,Misha Schaefer,Arberesha Isufi,Waro Ivanov.

Zilver was er voor: Yve Meuwissen.

Brons was er voor:Daan Schoones en Rico Schaefer.

Jill clout 1e plaats

 

Misha Schaefer 1e plaats

Arberesha Iisufi 1e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Yve Meuwissen 2e plaats en Rico Schaefer 3e plaats

Daan Schoones 3e plaats

 

Roermond 25-9-2011

J .C .-Kai In Sho-

Tijdens 6e Krijtland Toernooi Wahlwiller

3 maal goud  

Tijdens het Jaarlijks Krijtland Toernooi te Wahlwiller hebben de negen jeugd judoka’s zich van hun beste kant laten zien want er werd 3 maal goud 1 maal zilver 4 maal Brons en 1 maal een vierde plaats behaald

Goud Was er voor:Noah Belebouh,Quinn van Dongen en Daan Schoones.

Het zilver was voor: Odin Sampers.

Brons was er voor:Daan du Croix,Ani Khachtrjan,Arman Khachtrjan en Janice Withoot.

Een vierde plaats was voor:Roy Pisters

Quinn van Dongen 1e plaat

 

Noah Belebouh 1e plaats en Arman Khachatrjan 3e plaats

Daan Schoones 1e plaats

Odin Sampers 2e plaats en Roy Pisters 4e plaats

Daan du Croix 3e plaats

Ani Khachatrjan 3e plaats

Janice Withoot 3e plaats

Roermond 17-9-2011

 Goede Seizoen start

judoka’s - kai in Sho- met zeven maal Goud

tijdens 2e Willi Lang Gedächtnis Turnier

 Duisburg (D) 

J.L. Zaterdag en Zondag hebben 10 judoka’s deelgenomen aan boven vermeld Toernooi,het was tevens het eerste Toernooi van het Seizoen voor de judoka’s die na drie weken training konden kijken waar ze staan qua Conditie,en ze verasten vriend en vijand met maar liefst zeven maal goud een maal Zilver een maal Brons en een gedeelde vijfde plaats.

De volgende Judoka’s behaalde Goud:Manuela Lutgens,Jill Clout,Arberesha Isufi,Chantano Schuman,Daan Schoones,Yve Meuwissen,Waro Ivanov   

Zilver was er Voor: Jennifer van Riet

Brons was er voor: Andy Schoutens

Gedeelde Vijfde Plaats Marco Masolijn.

Chantano Schuman 1e plaats

Manuela Lutgens 1e plaats

Daan Schoones 1e Plaats

Yve Meuwissen 1e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Jill Clout 1e plaats

Arberesha Isufi 1e Plaats

Jennifer van Riet 2e Plaats

Andy Schoutens 3e plaats

Roermond 27-8-2011

Foto verslag van Disco training Judoclub Samurai Susteren en J. C. -Kai In Sho-

Opa Nol met de nieuwe toekomst van Susteren en Roermond

Foto's:Herbert Rikers Klik op link voor alle foto,s

http://members.home.nl/herb.rikers/Disco Judo 27-8-2011/

 

 

Roermond 11-7-2011

Hallo sportvrienden de vakantie is nog maar net begonnen maar ik wilde jullie toch laten mee genieten van de examen Foto's het was weer eens een gekke huis met 53 kinderen voor de gele slip en alleen van judoka's uit T veld en herten want de judoka's van Melick die hadden Dinsdag al hun examen gedaan,verder wens ik namens Tiny en onze kinderen jullie enne  spetterende vakantie met veel zon en voor de groteren ook veel bier of wat het maar mag zijn en dan 22 augustus er weer flink tegen aan en dat we nog meer beter presteren dan afgelopen seizoen

Klik op foto,s voor meer

 

Roermond 28-6-2011

2e busje Judo Familie –Kai in Sho-

Richard Wolfhagen overhandigd de sleutels aan trainer nol Hofman

Judo Familie –Kai in Sho- werd onlangs verrast door een bezoek van de Heer Richard Wolfhagen van RW reclame& fondswerving met het verzoek als hij bedrijven mocht benaderen voor een reclamebus te realiseren voor onze club om nog beter de kinderen van dienst te zijn die geen vervoer hebben om aan wedstrijden deel te nemen,we hoefde niet lang na te denken en we gingen akkoord ,en RW reclame& fondswerving ging aan de slag en in een mum van tijd had Richard Wolfhagen 21 bedrijven kunnen overtuigen wat voor een goed doel het was voor judo familie –Kai in Sho- een vervoersbus te kunnen aankopen en alle bedrijven hoefde niet lang na te denken om dit te steunen want ieder een weet natuurlijk ook wel wat voor belangrijke functie de judo familie heeft in de wijk T veld en voor heel Roermond en omstreken

 

De volgende bedrijven willen we bedanken en proberen hun bedrijf op een sportieve manier naar buiten te premoten: El Genio Pizzerria Karken,Ben Eilers tenten Roermond,Long Sing Roermond,’t lekkerste veske Roermond,The Warehouse Echt,My Car Roermond,Peeters Recycling Swalmen,Matsuru B.V.Berkel en Rodenrijs,Monro verhuur Roermond,Sanafashion Melick,Rijwielservice Johan Roermond,Allwayssun zonnebanken Roermond,Glasreparatie Jo Koolen Roermond,’T pandhuis Roermond,Autoservice Schijns Roermond,Floris administratie-belastingadvies Roermond,Stadion personeeldiensten Roermond,G. Sars installatiebedrijf Roermond,BRB International Ittervoort,Wonen zuid Roermond, Schoonmaakbedrijf Andersom Belfeld-Roermond. RW Reclame&fondswerving Vlodrop,Tevens willen we MTR Reclame Marco Tobben bedanken voor de super belettering van de te gekke Bus

 

 

Roermond19-6-2011 

3 maal Goud tijdens Weinstrabenpokal te Bad-Duerkheim (D)

Tijdens het 2e Sommerturnier dat over twee dagen werd gedraaid en hadden zich ruim 450 judoka’s  aan gemeld voor dit prachtig toernooi van onze kant waren we met drie judoka’s ingeschreven en alle drie hebben ze Goud behaald:Manuela lutgens ,Jill clout en Daan Schoones. dit was tevens het laatste toernooi voor de vakantie.

Manuela Lutgens 1e plaats links

Jill Clout 1e plaats links

en blij dat ze zijn

Daan Schoones 1e plaats

een trotse coach met zijn twee gouden meiden

Manuela Lutgens en Jill Clout

 

Roermond 18-6-2011

 

J.C.-Kai in Sho- Negen maal Goud

Tijdens 1e B.C. Samurai Beginners Toernooi 2011 

J.L. Zaterdag Hebben 27 beginnende wedstrijd judoka’s deelgenomen aan het 1e Beginners Toernooi dat werd georganiseerd door Budo Club Samurai Susteren,nadat er om 10.30 de     opening was verricht door de wedstrijd leiding ging het Toernooi van start met de aller kleinste en rond de klok van 13,30 uur waren alle beginnende wedstrijd judoka’s klaar met hun wedstrijdjes en konden de prijzen uitgereikt worden aan de nieuwe aankomende kampioenen en de vele supporters genoten van hun nieuwe helden er werden in totaal negen eerste ,6 tweede en 12 derde plaatsen behaald. 

Goud was er voor:Zelim Bakaev,Noah Bellebooh,Quin van Dongen,Collin Rauch,Mees Veldman,Ani Khachatrjan,Naomi Philippi,Imane Orchi,Aicha Orchi. 

Zilver was voor:Kyan Corstjens,Daan Du Croix,Roy Pisters,Elias Rast,Noortje Lazaar en Joeri Redeker. 

Brons was er voor:Luc Degener,Max Degener,Johan Gehlen,Ezra van Kessel,Arman Khachatrjan,Ward Madou,Dylan Masolijn,Odin Sampers,Bob Schrijver,Anneke Gehlen,Loes Roodenburg en Janice Withoot.

Zelim Bakaev 1e plaats

Ani Khachatrjan 1e plaats en Anneke Gehlen 3e plaats

Imane Orchi 1e plaats

Naomy Philippi 1e plaats

Collin Rauch 1e plaats en Daan du Croix 2e plaats

Mees Veldman 1e plaats en Elias Rast 2e plaats

Noah Bellebooh 1e plaats ,Roy Pisters 2e plaats en Arman Khachatrjan en Odin Sampers 3e plaats

Aïcha Orchi 1e plaats en Janice Withoot 3e plaats

Quinn van Dongen 1e plaats en Bob Schrijver 3e plaats

Loes Roodenburg 3e plaats

Noortje Lazaar 2e plaats
Joeri Redeker 2e plaats
Johan Gehlen 3e plaats
Ezra van Kessel 3e plaats
Ward Madou 3e plaats rechts
Kyan Corstjens 2e plaats
de Drie Hofmannetjes Opa Nol, Papa Giovanni en 
Dean Hofman kan al vast wennen aan de toernooi sfeer 
Luuk Degner 3e plaats
 Max Degner 3e plaats

 

 

Roermond 12-6-2011

 

J.C.-Kai in sho- Zeven maal Goud

tijdens 11e  Internationaal Westerwald-Pokalturnier

Te Siershahn (D)

Zaterdag morgen j. l. werd er afgereisd naar boven vermeld Toernooi en dat Zaterdag en Zondag heeft plaats gevonden en we hadden 12 judoka’s ingeschreven

Zaterdag waren de Jongens en Meisjes -14 jaar en -17 jaar aan de beurt en Zondag Jongens en meisjes -11 jaar en de Senioren manen waar voor Marco Masolijn zijn Rentree heeft gemaakt na een afwezig heit van zes jaar omdat hij vader is geworden van twee zonen heeft hij nadat zijn zoon Dylan ook op de mat is gestapt, heeft hij drie maanden geleden de draad weer opgepakt en met kei hard te gaan trainen en zijn doel had gezet om klaar te zijn voor dit Toernooi en Zondag was het dan zo ver en het harde trainen heeft hem weer gebracht waar hij mee gestopt was met het winnen van toernooien,en Zondag kon hij dan weer het hoogste trapje op voor zijn eerste plaats in ontvangst te nemen in de klasse -81 Kg,verder werd er nog zes maal goud gewonnen door:Manuela Lutgens,Jill clout, Arberesha Isufi,Cynthia Hilferink,Waro Ivanov en Rik Metsemakers.

Het Zilver was voor:Yve Meuwissen en Misha Schaefer

Het Brons was voor:Rico Schaefer,Daan Schoones,  en Dominique Sampers.

Er waren ook drie club prijzen voor de clubs met de meeste prijzen heelaas konden we de eerste plaats van verleden jaar niet prolongeren want met 12 deelnemers kan je normaal niet in dit rijtje voor komen maar omdat alle 12 deelnemers een prijs hadden verdiend waren we toch nog tweede geworden achter judo club de hechte Band uit Mierlo maar die hadden wel zes en twintig deelnemers en derde werd judo club Venray dus de Duitsers doen toch wel wat verkeerd als de Nederlanders alle club prijzen hebben gewonnen. Maar het aller belangrijkste was van deze trip dat we twee dagen keihard tegen elkaar gestreden hebben en genoten hebben hoe de judoka’s van verscheidene culture zich super vermaakt hebben en daar doen het voor, een prijs winnen is mooi maar niet het voornaamste vriendschap onder elkaar daar gaan we voor.

 de prijs winnaars van de clubprijzen links midden J.C. Venray rechts -Kai in sho- met beker Waro en vooraan de Kampioenen van judo club de Hechte Band

 

Marco Masolijn 1e plaats

Manuela Lutgens 1e plaats

Jill Clout 1e plaats

Arberesha Isufi 1e plaats en Dominique Sampers 3e plaats

Waro Ivanov 1e plaats

Rik Metsemakers 1e plaats

Cynthia Hilferink 1e plaats

Yve Meuwissen 2e plaats

Misha Schaefer 2e plaats

Rico Schaefer 3e plaats

Daan Schoones 3e plaats

 

 

Roermond 28-5-2011

Meisjes -Kai in Sho-  

Nederlands Kampioen!!!!!

De kersverse Kampioenen van Nederland Teams -12 jaar

en gelukkig dat Jill Clout en Manuela Lutgens zijn is wel te zien

 

Manuela maakt een prachtige Ippon

De buit is binnen zo te zien aan Manuela

 

Manuela Lutgens en Jill Clout van JC Kai in Sho zijn zaterdag in Nijmegen Nederlands Kampioen geworden met het meisjesteam -12 jaar.  Het team bestond uit een combinatie van judoka's van JC Kodokan Heerlen en -Kai in Sho-  Roermond

In de voorronde werd Judoteam Haaglanden  en Bushi Arnhem met 4-1 geklopt. In de finale werd het favoriete Judo Goes uit Zeeland met maar liefst 5-0 afgedroogd door de Limburgse meiden.

Het team,olv Patrick Dohmen en getraind door Nol en Giovanni Hofman werd met de Nederlandse titel  beloond voor de prima samenwerking en het "harde trainen" de afgelopen periode.

Het winnende team met een heel trotse Coach Patrick Dohmen te midden van zijn goud haantjes van voor onder:Manuela,Quinti, Chimene, Cheyenne en Jill

 

 Wat een prachtige prestatie van deze meiden en hun coach Patrick

een diepe buiging voor jullie

 

 

Roermond 23-5-2011

 

Succesvol weekend G-Judoka’s -Kai In Sho- 3 maal goud

 

J.L. Zaterdag namen de Gebroeders Davy en Andy Schoutens deel aan een internationaal G-Judo Toernooi te Deventer en onze jongens hebben zich daar weer van hun beste kant laten zien want Davy  Behaalde Goud en Andy naam het Brons mee naar Roermond,

Davy Schoutens 1e plaats en Andy Schoutens 3e plaats

De twee Gebroeders Schoutens

Zondag stond het Limburgs Kampioenschap G-Judo op het programma in het T Anker te Born en waar voor Marc Schattorie,Davy en Andy Schouten en Walhid Bellanssin zich hadden ingeschreven,rond de klok van 10.00 uur werd er de warming UB gedaan en de poules werden samen gesteld,om 10,30 werd er met de wedstrijden begonnen en alle deelnemers probeerde hun beste technieken te tonen aan de vele supporters die waren komen kijken naar hun toppers,en na afloop van de laatste partijen werden de prijzen uitgereikt en kregen ook alle deelnemers een prachtige sportpet van het judo District Limburg.

Kampioen van Limburg: Andy Schoutens en Marc Schattorie.

Andy zo trots als een Pauw laat hij het gewonnen Goud zien

Het Zilver was voor: Walhid Bellanssin en Davy Schoutens

Walhid Bellanssin 2e Plaats


 

Davy Schoutens 2e plaats en Marc Schattorie 1e plaats


Andy vermaakt zich goed zo te zien

Andy met zijn judo vriend Etienne Wolters van Judo team Maastricht

 

Roermond 16-5-2011

 

J.c.-Kai in sho- twee maal Goud tijdens 16e Internationaal Judo Toernooi Te Mierlo

Dylan Masolijn 1e plaats op de arm van zijn pappa Marco Masolijn hopelijk zijn grote voorbeeld

 

14 en 15 Mei J.L. hebben 19 judoka’s deelgenomen aan boven vermeld Toernooi en tijdens dit Toernooi Kwamen meer dan 1200 judoka’s uit 140 sportscholen en club verdeeld over twee dagen op de mat om te strijden voor de vele eren plaatsen en na twee dagen 11 uur per aanwezig te zijn geweest konden we de balans op maken en het viel nog reuzen mee met de prestaties op zoon zwaar toernooi waar aan door judoka’s uit 5 verschillende landen  hebben deel genomen, er werden er werden twee gouden twee Zilveren en twee Bronzen plaatsen behaald de judoka’s die geen prijs behaald hebben maar toch verscheidene partijen gewonnen hadden een groot compliment voor de goede inzet, tijdens het Toernooi heeft steef den Elzen en Jennifer van Riet de 100 punten behaald voor hun zwarte Band en waar voor ze in December hun Technisch Examen zullen doen, proficiat namens alle leden

 

Goud was er voor: Dylan Masolijn -18 Kg  hopelijk treed hij in de voet sporen van zijn vader Marco Masolijn een van de weinige judoka’s die kan zeggen dat hij Henk Grol ooit eens verslagen heeft en Esmeralda Puts voor heen J.C. Reuver heeft haar eerste Toernooi voor J.C.- kai in sho – in de -52 kg  winnend afgesloten

Dylan Masolijn 1e plaats

Esmeralda Puts 1e plaats

 

Zilver was er voor: Zelim Bakaev -21 Kg en Manuela Lutgens – 28 kg

Zelim Bakaev 2e plaats

Manuela Lutgens 2e plaats

 

Brons was er voor: Jill Clout -32 Kg en Ferry Fermont -66 Kg

Jill Clout 3e plaats

Ferry Fermont rechts 3e plaats

Daan schoones -30 Kg en Arberesha Isufi -40 Kg werden om het Brons Verslagen

 

 

 

29-4-2011 tot en met 7-5-2011

Judo Stage in Italië bij judo clubs in Peschiera,Verona en Solferino(Mantova)een groot Succes

Vrijdagavond  om precies 22:30 uur vertrokken we vanuit Roermond naar Peschiëra,nabij Verona.  Nol in z'n busje met Maikel, Els,Jennifer en Dustin.,Giovanni met Jack,Rico en Misha,Patrick en Mik,familie Schoonheim,Bianca,Maurice en chantano ,Stien en Cynthia. en familie Isufi. De heenreis verliep zonder problemen,we konden goed doorrijden,geen files,regelmatig pauzeren,prima. Zaterdag voor de middag arriveerden we op "Camping Butterfly". Nadat de groep verdeeld was over de 5 huisjes en iedereen de sleutel had gekregen,werden de spullen uitgepakt. s'middags werden boodschappen gedaan in de plaatselijke Lidil en de camping verkend. Al gelijk viel op dat "Butterfly"een zeer verzorgde,schone  camping is,met een zwembad,een voetbalveldje,volleybalveldje,gamehal,mooi restaurant met terras etc .

De ligging van de camping is prachtig,het schitterende Gardameer met leuke boulevard ligt gelijk aan de uitgang van de camping.

Nadat iedereen uitgeput van de reis zat uit te rusten voor z'n "huisje" vroeg Nol of we "één pilsje gingen pakken"in 't restaurant.

Nou,dat pilsje werden er meerdere. Waar aanvankelijk Nol,Giovanni,Jack en Patrick aan tafel zaten namen later ook Jos ,Bianca,Maurice en Mikel plaats.Dat vergrootte zichtbaar de toch al goede sfeer.

Het werd een super - gezellige avond waarbij Nol anekdotes uit 't verleden vertelde over de judo,37-jaar Camping - ervaring,privé-ervaringen.Naast het bier werd er ook geregeld een "Limochello"gedronken. Het, "hey jonguuuhhh"klonk door de zaal en het gelach was hoorbaar over de hele camping. Maikel riep dat hij het nu al "de beste vakantie ooit"!!!vond. Ook de andere gasten wisten nu dat "Kai in Sho" z'n intrek had genomen,zeker toen Bianca het clublied begon te zingen. Nadat iedereen z'n plekje had gevonden en de toiletten "overuren"hadden gedraaid!! keerde de rust op "Butterfly"terug.

Zondag - morgen was iedereen,althans de meeste, weer fit. Het weer was prachtig en iedereen genoot van een dagje "Gardameer"of een zwembad -bezoek op de camping. Giovanni en Jack scoorden al een zonnebril en horloges op de boulevard.

Op maandag begon de week om 8 uur met broodjes,Nol,Maikel en Maurice zorgden ervoor dat deze elke dag vers geleverd werden aan de -Kai in Sho -huisjes".

Om 9 uur stond de eerste looptraining op het programma. Dit gebeurde iedere morgen om negen uur. Steeds weer wist Nol langs de mooiste plekjes van Peschiëra te rennen!! Langs 't mee,de boulevard,door de binnenstad. De hitte zorgde ervoor dat de judoka's goed transpireerden!!!

Na de looptraining werd de tijd door iedereen zelf ingevuld. Op maandag zijn we met de hele groep naar de markt  in de binnenstad gegaan,wat erg gezellig was. Gretig werden spulletjes en hebbedingetjes ingeslagen na wat "gepingeld"te hebben. Dinsdagmorgen is Nol met een groep naar Verona gereden om de stad te laten zien en het voetbalstadion. Ook werden de vele grote winkelcentra door de dames (en Giovanni) goed bezocht. Maurice en Beckie huurden zelfs een boot,waarmee een halve dag werd "gecrost" op het Gardameer. Anderen lagen lekker  in de zon aan het zwembad.De kinderen amuseerden zich aan het zwembad of op het voetbal -zandbakje.Maurice toonde geregeld zijn kookkunsten,die in de smaak vielen.

De avonden stonden in het teken van de judo - training. Op maandag en donderdag werd getraind bij de plaatselijke judo - club. In een sfeervolle oude,romantische judozaal werd fijn getraind. Op dinsdag ging Nol met de oudere judoka's naar Verona om te trainen. Ook dat beviel prima,we werden als gasten behandeld,kregen souvenirs en er werd hard gewerkt en geknokt!er waren goede partners aanwezig daar in Verona. Nol had overigens ook aan alle clubs gedacht door iedere italiaanse judoka als dank een aandenken te geven en de club een trofee van Kai in Sho. Op woensdag - avond trokken we met de trainer van Peschiëra,Oswaldo (eerste judoka uit Italië die meedeed aan Olympische spelen)naar een stadje  op zo'n 30km. Daar werd in een prachtige Dojo opnieuw pittig getraind,zowel de jeugd als de ouderen konden 1 1/2uur vol aan de bak. De trainer bleek een goede vriend van Ben Spijkers te zijn,wat gelijk door Nol werd "getest"door Ben te bellen en te zeggen dat wij nu trainden waar hij al vaker logeerde. De wereld is klein!!  De terugweg bracht ons ook nog even in de "Rimboe"maar gelukkig kon Nol zich nog herstellen en kwamen we moe maar voldaan weer op de camping.

Op vrijdag werd vooral genoten van het lekkere weer aan het zwembad. Er werd verteld,gelachen,gespeeld. Nog even genieten van de Italiaanse zon.

Bianca, Maurice,familie Isufi,Cynthia en Stien vertrokken op vrijdagavond al naar Roermond. Zij arriveerden snachts veilig en wel thuis.

De twee busje en de familie Schoonheim vertrokken op zaterdagmorgen. Na een stop bij de Mc Donalds in Kufstein,waar we koude -frietjes kregen,reden we zonder tegenspoed naar Roermond waar om half tien afscheid van elkaar werd genomen en iedereen moe maar voldaan huiswaarts  keerde.

Die "koude frietjes"waren mijns inziens de enige smet op een geslaagde stage!! De kinderen gingen prima met elkaar om en werd rijkelijk gelachen,met de Zaterdag -avond gelijk als hoogtepunt!!! En Maikel,  "zeg nooit nooit"!!!! volgend jaar opnieuw!!!

met dank aan Patrick Dohmen voor het verslag

Klik op foto voor hele stage

 

Roermond 17-4-2011

J.C.-Kai in Sho-

Zes maal goud tijdens

“zesde Olympia Trophy” (Zonhoven België) 

Tijdens het zesde Olympia Trophy  judo Toernooi te Zonhoven hebben de 14 judoka’s zich weer van hun beste kant laten zien want er werden  14 prijzen mee genomen naar huis te weten 6 maal goud 3maal zilver 2 maal brons en 3 maal vierde  en we mochten ook nog een prachtige beker in ontvangst nemen voor de twee plaats als clubprijs  

Goud was er voor: Chantano Schuman,Daan Schoones,Andy Schoutens,Emil van Well,Dustin Beckman en gast van judoclub Reuver Wouter Puts. 

Zilver was er voor:Arberesha Isufi,Joost van Well,Abdel Zerquit. 

Brons was er voor: Abdelkadir Zerquit,Yve Meuwissen.

Vierde plaats was voor :Quinn van Dongen,Noah Belebouh en Roy Pisters. 

Klik op foto voor meer

Tijdens de jeugd judo competitie teams Zijn Manuela Lutgens,Jill Clout en Misha Schaefer als gast judoka’s van J.C. Kodokan kampioen van Limburg geworden

Onder in midden Manuela Lutgens en rechts Jill Clout Misha Schaefer was al naar huis

en Waro Ivanov gast judoka voor J.C. Amby  even eens Kampioen van Limburg geworden, nu gaan ze proberen 28 Mei A.S. het Nederlands Kampioenschap te halen in Nijmegen

Waro Ivanov in het Midden

 

 

Roermond 18 4-2011
J.C.-Kai in Sho- nieuwste aanwinst
Hier is hij dan onze Stamhouder Dean Hofman
GEB: 6-4-2011 om 22.00 Gewicht: 4220, Lengte: 52 cm
Een trotse vader Giovanni met zijn Dean

Zo vader zo zoon hopelijk volgt hij zijn vader op

Opa nol is heel trots op de stamhouder Dean

Oma trots met met de de nieuwe aanwinst Dean

Roermond 9-4-2011

Euro Judo Trophy Aubel (België)

Zeven maal goud J.C.-Kai in sho- 

En Trots dat ze zijn

J.L.Zaterdag hadden 10 Judoka’s zich ingeschreven voor boven vermeld toernooi en we hebben ons weer van de beste kant laten zien wand er werden ook 10 prijzen mee naar Roermond genomen waarvan 7 maal goud 2 maal Zilver en 1 maal Brons plus de beker voor de club met de meeste eerste plaatsen

Goud was er voor:Chantano Schuman,Daan Schoones,Dustin Beckman,Waro Ivanov Yve Meuwissen,Misha Schaefer en Celine van Delft. 

Zilver was er voor: Jill Clout,Abdelkadir Zerquit.

Brons was er voor: Abdel Zerquit.

Chantano Schuman links 1e plaats

Dustin Beckman links 1e plaats

Dustin en Chantano twee boefjes

met opa op de foto

Jill Clout Rechts 2e plaats

Daan Schoones 1e plaats

Yve Meuwissen 1e plaats

Waro Ivanov rechts 1e plaats

Celine van Delft rechts 1e plaats

Abdelkadir Zerquit 2e van rechts 2e plaats
 • Abdel Zerquit 2e van rechts 3e plaats
 • Abdel Zerquit trots met de gewonnen club beker

  Tijdens een G-Judo Internationaal Toernooi te Beverwijk hebben Davy en Andy Schoutens beslag gelegd op het Goud tijdens Dit internationaal G-Toernooi deden 360 judoka’s uit de volgende landen deel Duitsland Engeland Belgie Nedeland Finland Zweden Zuid Africa Kroatie Wales Schotland Ierland

  Trots dat ze zijn de twee gebroeders Schoutens

  Andy Schoutens 1e plaats

  Davy schoutens 1e plaats

  Tijdens het N.K. -17 Jaar te Tilburg Hebben Jennifer van Riet en Rik Metsemakers zich niet weten te plaatsen voor de Medailles Jennifer verloor twee partijen toen was het voor haar voorbij, Rik verloor zijn eerste partij nadat hij met  Wazari  voor stond, daar won hij er twee op rij en de derde verloor hij weer van de eerste en het N . K. zat er ook voor Rik op.
   
   


   

                              

   

   

   

  Roermond 3-4-2011 

  J.C.-kai in sho-  14 maal goud tijdens 10e Beginners Toernooi Eerste judo club Grevenbicht 

  J.L. zondag werd er met 27 jeugd judoka’s afgereisd naar boven vermeld toernooi dat gehouden werd in de stads sporthal te Sittard er hadden ruim vijfhonderd judoka’s zich hier voor aangemeld het toernooi was weer goed georganiseerd en alles liep in het voordeel van onze Judoka’s want er werden maar liefst 14 maal goud ,vier maal Zilver en 9 maal Brons behaald door onze nieuwe talenten.

  Goud was er Voor: Zelim Bakaev,Imane Orchi,Naomy Philippi,Collin Rauch,Aicha Orchi,Manuela Lutgens,Jill Clout,Noah Belebouh,Quinn van Dongen,Emil van Well,Dustin Beckmann,Mees veldman,Daan du Croix en Chantano Schuman.

  Zilver was er voor: Misha Schaefer,Roy Pisters,Jelle Schroyen en Daan Schoones.

  Brons was er voor :Anneke Gehlen,Mirre Clout,Johan Gehlen,Renske Schroyen,Kevin Pfennings,Koen Hoogeveen,Odin Sampers,Aslan Bakaev,AbdelkadirZerquit.

  Naomy Philippi 1e plaats

  Imane Orchi 1e plaats

  Zelim Bakaev 1e plaats

  Mees Veldman 1e plaats

  Chantano Schuman 1e plaats

  Aicha Orchi 1e plaats

  Manuela Lutgens 1e plaats

  Jill Clout 1e plaats

  Emil van Well 1e plaats

  Quinn van Dongen 1e plaats en Koen Hoogeveen 3e plaats

  Noah Belebooh 1e plaats en Jelle Schroyen 3e plaats

  Dustin Beckmann 1e plaats

  Johan Gehlen 3e plaats

  Daan Schoones 2e plaats

  Foto komt nog

  Misha Schaefer 2e plaats

  Roy Pisters 2e plaats

  Mirre Clout en Anneke Gehlen 3e plaats

  Aslan Bakaev 3e plaats

  Odin Sampers 3e plaats

  Abdelkadir ZerQuit 3e plaats

  Renske Schroyen 3e plaats

   

  Roermond 27-3-2011

  J.C.-Kai In Sho - judoka’s Twee maal Zilver tijdens L.K te Born

   

  J. L . Zondag 27-3-2011 Hebben vier judoka’s deel genomen aan de jaarlijkse Limburgse judo Kampioenschappen Dames en Heren – 17 Jaar die werden georganiseerd door Judo Bond Nederland District Limburg helaas kwam er kwam er dit keer geen judoka met Goud van de Mat, maar wel twee maal Zilver en een maal Brons, Steef van der Elzen kwam helaas niet in de prijzen hij had twee partijen gewonnen en twee verloren, maar steef had toch goede zaken gedaan want na het l . K. waren ook noch wedstrijden om Dan punten te verzamelen voor de Dan examens en met een geblesseerde pols heeft hij nog 40 punten behaald en de twintig van het l . k . had hij er 60 deze dag behaald en later op de dag werden foto’s gemaakt van de pols en hij werd in het gips gezet een bijzonder compliment van trainer nol dat hij zich er zo door heeft gezet met zijn geblesseerde pols 

  Zilver was er voor: Jennifer van Riet en Rik Metsemakers. 

  Brons was er voor: Cynthia Hilferink.

  Jennifer van Riet en Rik Metsemakers hebben zich nu geplaatst voor het N.K. van 9-4-2011 te Tilburg

  Rik Metsemakers 2e plaats

  Jennifer van  Riet 2e plaats

    

  Cynthia Hilferink 2e plaats

   
   

  Roermond 20-3-2011

  J . C . -Kai in Sho- 9 maal goud en club prijs

   tijdens eerste Maaseikse Judotoernooi

  J.L. Zondag hebben 14 jeugd judoka’s deelgenomen aan het eerste Maaseiks Judo Toernooi dit toernooi was voor judoka’s geboren 1999-2000 en 2001-2002 en er waren 150 deelnemers ingeschreven,en omdat onze judoka’s in totaal14 prijzen hebben gewonnen mochten ze ook nog eens de club beker in ontvangst nemen

  Goud was er voor: Manuela Lutgens,Jill Clout,Misha Schaefer,Arberesha Isufi,Yve Meuwissen,Andy Schoutens,Emil van Well,Dustin Beckman en Chantano Schuman.

  Zilver was er voor:Gast judoka Wouter Puts J.C.Reuver,Daan Schoones,Abdel Zerquit,Joost van Well en Rico Schaefer.

  De judoka's en supporters trots met de gewonnen Club prijs

  Coach Marco Masolijn ontvangt de club prijs van de voorzitter van J.C. Maaseik

  Marco Masolijn trots met voorzitter Danielle van district Limburg (Belgi:e)

  Chantano Schuman links voor aan 1e plaats

  Dustin Beckman voor aan 1e plaats

  Manuela Lutgens voor aan 1e plaats

  Misha Schaefer midden voor aan 1e plaats

  Arberesha Isufi voor aan 1e plaats

  Jill Clout midden voor aan 1e plaats

  Emil van Well midden voor aan 1e plaats

  Yve Meuwissen links voor aan 1e plaats

  Andy Schoutens midden voor aan 1e plaats

  Abdel Zerquit in het midden 2e plaats

  Wouter Puts J.C. Reuver als gast judoka in het midden 2e plaats

  Daan Schoones in het midden 2e plaats

  Rico Schaefer in het midden 2e plaats

  Joost van Well in het midden 2e plaats

   

  Roermond 27-2-2011

  J.C.-Kai In Sho- Viermaal Goud L.K.-15 jaar. 

  J.L. Zondag name negen judoka’s deel aan het jaarlijks Limburgs Kampioenschap Heren en Dames – 15 Jaar te Born dat tevens gold als kwalificatie voor het N.K. dat 12 maart zal worden gehouden te Eindhoven en waar aan de eerste vier geplaatste van het L.K. mogen deel nemen, van de negen ingeschreven judoka’s hebben er zich zes geplaatst voor het dit N.K. te Eindhoven

  Goud was er voor: Dominique Sampers, Arberesha Isufi, Cynthia Hilferink Waro Ivanov.

  Zilver was voor: Agabek Tsjobanjan.

  Brons was er voor: Melissa Taskiran. 

  Dominique Sampers 1e plaats


  Arberesha Isufi 1e plaats

  Cynthia Hilferink 1e plaats

  Waro Ivanov 1e plaats

  Agabek Tsjobanjan 2 e plaats

  Melissa Taskiran 3e plaats

  Vijf van de zes prijswinnaars zichtbaar blij met hun gewonnen prijs

  Waro is altijd in voor een grapje

  even bij komen van weer een succes volle dag voor vader en zoon

  waar zullen Marco en Giovanni het over gehad hebben ?

   

  Roermond 20-2-2011

  Judoka’s –Kai in Sho- 12 Maal goud

  Tijdens

  4e

  Louis Hasselmann judoToernooi te Baexem

  J.L. Zondag hadden zich 33 jeugd judoka’s ingeschreven voor het 4e Louis Hasselmann Toernooi te Baexem

  Nog voor dat de eerste judoka’s werden gewogen moesten we al vijf judoka’s afmelden door ziekte,maar de 28 overgebleven judoka’s hebben zich uitstekend ingezet tussen de 257 andere judoka’s want er werden maar liefst 12 eerste 5 tweede en 2 derde plaatsen,tevens was het voor de club nog een hoogte punt want Maikel Zeegers had gisteren zijn examen voor het Diploma Scheidsrechter met succes afgerond en hij is nu voor de club gediplomeerd scheidsrechter namens alle leden van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. 

  Goud was er voor:Zelim Bakaev,Aslan Bakaev,Chantano Schuman,Daan Schoones,Arberesha Isufi,Cynthia Hilferink,Jennifer van Riet,Rik Metsemakers,Waro Ivanov,Agabek Tsjobanjan,Yve Meuwissen,Abdelkadir Zerquit.

  Zilver was er voor:Kyan Corstjens,Jurriën Suilen,Davy Schoutens, Ani Khachatrjan,Emil van Well. 

  Bronswas er voor:Arman Khachatrjan en Dustin Beckman.

  Onze nieuwe trots Scheidsrechter Maikel Zeegers

  De 78 jarige Heer Louis Hasselman in het midden voor de judoka's zichtbaar gelukkig

  Abdelkadir Zerquit 1e plaats

  Chantano Schuman 1e plaats

  Zelim Bakaev 1e plaats

  Daan Schoones 1e plaats en Arman Khachatrjan 2e plaats

  Aslan Bakaev 1e plaats

  Yve Meuwissen (Hulk Hogan) 1e plaats

  Waro Ivanov 1e plaats

  Agabek Tsjobanjan 1e plaats en Davy Schoutens 2e plaats

  Arberesha Isufi 1e plaats

  Cynthia Hilferink 1e plaats

  Jennifer van Riet 1e plaats

  Rik Metsemakers 1e plaats

   

  Ani Khachatrjan 2e plaats

  Kyan Corstjens 2e plaats

  Jurriën Suilen 2e plaats

  Emil van Well 2e plaats en Dustin Beckman 3e plaats

  Vriendschap hoort bij judo familie -Kai In Sho-

  Roermond 19-2-2011

  Gebroeders Andy en Davy Schouten twee maal goud tijdens G-Judo Toernooi te Veendam

  J.L. Zaterdag werd er al om 8,30 uur vertrokken naar Veendam waaraan werd deelgenomen aan het jaarlijkse G-Judo Toernooi dat bestond uit een deel nemers veld van meer dan 220 G-Judoka's Andy moest voor de middag de mat betreden en ze hebben het daar geweten dat hij daar was want alle partijen van Andy werden in winst omgezet en het Goud was verdiend voor Andy,na de middag pauze was het de beurt aan Davy en Davy te kennen wilden niet onder doen voor zijn jongere broertje Andy en hij deed ook al zijn partijen in winst omzetten en ook het Goud was voor Hem(de moeder van de judo Tiny hofman was eens mee gegaan om de prestaties van onze G-Judoka's eens te bewonderen en ze was vol lof over de organisatie en beleving van alle deelnemers qua sportiviteit )

  De Goud haantjes Andy en Davy Schoutens vol trots met het behaalde goud

  Andy Schouten 1e plaats en Goud

  Davy Schoutens 1e plaats en Goud

  Roermond 13-2-2011

  zes maal Goud tijdens 21 ste Judoclub Brunssum Toernooi

  J.L. Zondag hebben 26 Jeugd judoka's deelgenomen aan boven vermeld toernooi ons team bestond uit judoka's die al ruime wedstrijd ervaring hebben en uit judoka's die pas aan het begin van hun wedstrijd avontuur zijn begonnen maar deze groep heeft wel laten dat ze voor niemand in de toekomst bang hoeven te zijn want ze hebben zich allen van hun beste kant laten zien want er werden maar liefst 13 prijzen en de eerste plaats als club gelijk met judo club Amby gewonnen.

  Goud was er voor: Chantano Schuman,Daan Schoones,Manuela Lutgens,Jill Clout,Abdelkadir Zerquit en Waro Ivanov.

  Zilver was er voor:Zelim Bakaev,Rico Schaefer,Melissa Taskiran en Agabek Tsjobanjan.

  Brons was er voor:Yve Meeuwissen,Davy Schoutens en Arberesha Isufi.

  Bij deze een bijzonder woord van dank aan het bestuur van Judoclub Brunssum die alsnog persoonlijk met drie bestuursleden de clubbeker kwamen uitreiken nadat ze zelf hadden ontdekt dat wij daar recht op hadden(Dit is nog eens sportiviteit van J.C.Brunssum Sappho) :thnx:

  een trotse coach met de alsnog gewonnen club beker

  de trotse judoka's die voor deze prijs zich hebben ingezet namens de club

  Chantano Schuman 1e plaats

  Daan schoones 1e plaats

  Manuela Lutgens 1e plaats

  Jill Clout 1e plaats

  Abdelkadir Zerquit 1e plaats

  Waro Ivanov 1e plaats

  Agabek Tsjobanjan 2e plaats en Davy Schoutens 3eplaats

  Rico Schaefer 2e plaats

  Melissa Taskiran 2e plaats

  Zelim Bakaev 2e plaats

  Arberesha Isufi 3e plaats

  Yve Meeuwissen 3e plaats

   

  Roermond 30-1-2011

  -Kai In Sho- Judoka's

  Twee maal Brons tijdens L. K. -20 jaar

  J.L. Zondag hebben hebben twee leden deel genomen aan de jaarlijkse judo Kampioenschappen van Limburg voor Dames en Heren - 20 Jaar in 'T Anker te Born,dit Kampioenschap is tevens een selectie toernooi voor het N.K. waar aan de eerste twee van het L.K. mogen deelnemen 12 Februari te Nijmegen.

  Ferry Fermont kwam uit in de klasse -66 Kg maar ferry kwam gisteren met een conditie achter stand toch de mat op en wilde zich graag plaatsen voor het N.K. maar omdat hij een schouder blessure drie weken geleden had opgelopen tijdens de training en hij daar door ook het N.K. open Espor moest afzeggen wilde hij toch nog na twee weken niet op de mat te hebben gestaan het proberen,in zijn eerste partij was al te zien dat het niet de Ferry was van normaal hij won deze partij, zijn twee verloor hij in de golden score,en vervolgens in de herkansing won hij er nog vier en kon hij nog voor twee en drie gaan strijden,maar het ging mis in de aanvang van de partij zijn tegen stander plaatste een schijn aanval en ferry greep naar het been van zijn tegenstander,en dit mag tegenwoordig niet meer en hij kreeg hansomake (dit is hem heel zwaar gevallen maar trainers Giovanni en nol zeiden wel hij die partijen die hij gewonnen heeft hij het mooiste judo heeft laten zien van het toernooi maar je moet ook geluk hebben tijdens zoon toernooi en dat was dus niet voor Ferry deze dag weggelegd) Jennifer van Riet net 15 Jaar deed alleen meevoor ervaring op te doen en een paar punten proberen te halen voor haar zwarte band de eerste partij ging verloren dat ze te snel het spel wilde afmaken in de herkansingen ging het een stuk beter en ze won twee op rij en de partij voor drie en vier kwam ze tegen de veel ervarene lilian Matei van Hercules Echt ze liep weer tegen een achterstand op maar door het gezegde van  nol nooit op geven trok ze de partij met Ippon naar  zich Toe en had ze het Brons dik verdiend.

  Jennifer van Riet 3e plaats

  Ferry Fermont in wit pak 3e plaats

   

  Roermond 9-1-2011 

  Sportiviteit beker en 5 maal Goud Tijdens 4e Nieuwjaarstoernooi te Amby

   

  J.L. Zondag hadden zich 16 jeugd leden ingeschreven voor het boven vermeld toernooi en tijdens het toernooi kwamen ruim 280 jeugd judoka’s GEB:1997 tot en met 2005 voor zowel jongens als meisjes de 16 judoka’s hebben zich van beste kant laten zien want er werden 5 maal goud 6 maal zilver twee maal brons en twee vierde plaatsen behaald en trainer nol mocht ook noch de sportiviteit’s beker in ontvangst nemen en dit was voor de eerste keer dat de judo familie in haar 22 jarig bestaan deze prijs gewonnen heeft. 

  Goud was er voor: Chantano Schuman,Odin Sampers,Daan Schoones,Zilim Bakaev en Jill Clout. 

  Zilver was er voor:Rico Schaefer,Daan du Croix ,Arberesha Isufi,Waro Ivanov Agabek Tsjobanjan en Yve Meuwissen. 

  Brons was er voor:Misha Schaefer en Davy Schoutens. 

  Vierde plaatsen waren voor:Aslan Bakaev,Dustin Beckman en Dominique Sampers.

  Klik op foto voor meer

   

   Roermond 18-19-12-2010

  J.C.- Kai In Sho -

  22e Clubkampioenschappen groot succes

  J.L.Zaterdag en Zondag waren de 22 ste clubkampioenschappen van de judo Familie succes vol,en het waren twee dagen van genieten wat de leden op de Tatemi lieten zien van 4 jaar tot en met 52 jaar en dit jaar hebben de afdelingen Melick en herten ook mee gedraaid,de beker voor de Beste opkomst van de training was voor Walid Bellahssin en de Ben Spijkers Trofee was Voor de kleine Hulk Jill Clout en voor het eerst hadden vele moeders van allerlei vlaaien en keken appelflappen gemaakt en ze werden voor een kleine vergoeding verkocht en dit te baten voor de judoka's bij deze hartelijk dank voor alle vrijwilligers die  van Zaterdag en Zondag morgen 8,30 uur tot 19,30 uur alles gedaan hebben voor het welslagen van dit clubkampioenschap,kijk maar eens naar de foto's

  Klik op foto voor alle foto's

   

  =========================================================

   


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
   

            Info

   
   Waar vind u ons
   Kijk een binnen
   Sponsors
   Opening/Tarieven
   Fitness

    

   

  ©  2003 -- 2004 Kai In Sho--- All rights reserved.