Roermond 25-6-2011

Gast training jeugd -kai in sho- 
bij de Rugby club de bokkenrijders Roermond
Zaterdag morgen waren we wederom uitgenodigd voor een rugby training
Helaas was het weer voor de opkomst van de judoka's 
niet het beste want het regen water viel met bakken uit de lucht
 maar voor de echte rugby liefhebber was dit weer een geschenk 
uit de hemel en na dat ze zoon dikke 2uur geploeterd hadden in 
het door en door natte sportveld werd er met de teams een foto 
gemaakt van beide teams en na dat ze zich weer droge kleren hadden 
aangetrokken werden de deelnemers met begeleiders verast door de 
rugby club met broodjes knakworst en een flesje sportdrank,en er werd 
afgesproken dat de rugby club in de winter bij -kai in sho- een conditie 
zullen bijwonen.

 

2011 Paasviering weer groots plus

 9e verjaardag van kleinzoon

Chantrano Schuman

Klik op foto voor alles te bekijken

 

 

  Roermond 29-12-2010

Tijdens eindjaar afsluiting woensdag morgen  groep werden we verrast door de heer Wasili Lutz eigenaar van Restaurant Luts met 11 Shirts met zijn bedrijfsnaam er op als dank dat we al jaren bij hem het jaar afsluiten en het was weer heel erg lekker en bovenal heel gezellig klik maar op onder staande foto voor het bewijs martiaal

 

 

 

   
  Roermond 29-12-2010

Einde jaar stage 27-28-29-12-2010  groot succes voor de organisatie Judo Familie - Kai In Sho -

Maandag 27-12-2010 werd er om 14.00 begonnen met de eindejaar stage, voor deze stage hadden zich 105 jeugdige uit verschillende clubs zich aan gemeld ondanks het slechte weer waren toch alle aangemelde judoka's door hun ouders bij de dojo gebracht om 3 dagen te genieten van judo,disco,zwemmen, en dit jaar ook van de spellen die in de sporthal Donderberg door sportservice waren georganiseerd,en natuurlijk ook  de sneeuw pret in plaats joggen dat was te gevaarlijk voor de kits en Woensdag Middag werden ze weer alle maal netjes opgehaald om thuis bij te kunnen slapen want veel is er niet geslapen( Tiny Nol en Giovanni bedanken heel hartelijk alle deelnemers en begeleiders voor het sportieve gedrag en  ongelofelijke inzet jullie waren kei Goed,en natuurlijk bedankt alle ouders die geholpen hebben met de verzorging en vele poetswerk wat jullie in die drie dagen gedaan in het belang van onze jeugd nogmaals bedankt en hopelijk tot volgend jaar weer dan is de stage van Dinsdag 27 -28-29 december 2011)

Einde jaar Stage foto's  1.

Klik op foto voor meer

Foto's 2

Foto's 3

 

 

 

Voor de 22 ste keer

Sinterklaas viering Maandag 29-11-2010 voor groepen een en twee voor jeugd judoka's van 4 tot en met 8 Jaar het was weder om een groot succes met de afdelingen Melick en Herten de kits hebben alle maal genoten ondanks dat niet alle leden waren gekomen inverband het slechte weer

klik op foto voor meer

 

 

  29-11-2010 Dames gym groep vierden weer hun jaarlijks sinterklaas kien middag alle dames hadden zelf een pakje gemaakt en de judo familie -kai In Sho- deed daar noch eens 20 prijzen bij en het was weer ouder wets gezellig met de dames,want Nol was de omroeper en de grappen maker als vervanger van Tiny die heeft haar sleutel been op drie plaatsen gebroken door een val met haar brommer toen ze uit moest wijken voor een overstekende kat(we wensen Tiny bij deze namens de Gym dames een snel herstel) Liesbeth het manusje van alles heeft alles verzorgd zoals de Koffie,thee,gebak en speculaas en rond de klok van 15.00 uur konden alle dames met hun gewonnen prijsjes weer voldaan huiswaarts gaan.

Klik op foto voor meer

 

 

Donderdag 10 juni 2010

Judo met Roemenen
Maud en ik (Lieke) hadden uitwisseling via school( Broekin) met Roemenië. Nol kwam op het idee om een judoles te organiseren met de Roemenen en de Nederlandse leerlingen samen. Ik heb het toen kunnen regelen met school en er was afgesproken dat we op donderdag 10 juni van half 9 tot half 11 een judoles zouden hebben.

Eindelijk was het zo ver, om kwart over 8 kwam ik met alle andere aan op de judo. We hadden de groep in tweeën verdeeld omdat we in totaal met 42 mensen waren, 21 Roemenen en 21 Nederlanders. Nadat alle pakken waren verdeeld en iedereen klaar was de mat op te gaan, vertelde Nol wat we gingen doen, wat ik vertaalde zodat de Roemenen het ook konden verstaan. Voor het groeten mocht ik op de gong slaan en daarna konden we beginnen. De warming-up was erg gezellig, we moesten veel rennen naar de overkant van de mat en terug met oefeningen zoals kikkeren, tijgeren, op handen en voeten en op handen en knieën. De inzet was bij de meeste erg goed maar er begonnen er al een paar moe te worden. Daarna hadden we ook nog 5 minuten touwtje gesprongen. Na wat oefeningen voor een goede pakking, zoals elkaar het pak uit proberen te krijgen. Er waren niet veel mensen die dit durfden te doen en daarom moesten we bijna allemaal 10 keer opdrukken, behalve degenen die goed hun best hadden gedaan. Toen ging Nol ons de eerste beenworp uitleggen wat Maud en ik dan voor moesten doen. Dat gelde ook voor de eerste armworp. Iedereen probeerde het, ook al lukte het niet bij iedereen.

Omdat we maar zo weinig tijd hadden was de les voor deze groep leerlingen al voorbij. Maud en ik deden een kleine demonstratie van verschillende worpen waarna onze lerares graag een wedstrijdje wilde zien. Daarna mochten 2 anderen het ook proberen met met een van ons. Je merkte wel dat ze erg gespannen waren. Toen had iedereen nog een tweestrijd met degene waar ze mee getraind hadden: heen rennen met judorol en terug op handen en voeten.

Na een paar mooie foto's gemaakt te hebben was de les voor de eerste groep over. Iedereen moest zijn pak uit doen en die aan de volgende geven. Dat duurde wel even voordat dat gebeurt was, waardoor we voor de 2e groep nog minder tijd hadden.  Ze hadden er wel erge zin in nadat ze de anderen hadden zien zwoegen. De warming-up was hetzelfde, alleen gingen we geen technieken oefenen maar valbreken . Dat vond iedereen wel erg moeilijk. Helaas hadden we geen tijd meer om andere dingen te doen en sloten we de les af met een paar traditionele spelletjes. We speelden “3 is te veel” en tikkertje. Toen was iedereen weer opeens heel opeens heel actief. Ook werden er met deze groep leuke foto’s gemaakt na afloop.

Het was een erg geslaagde judoles en iedereen had het heel erg naar zijn zin gehad. We kregen alleen maar positieve reacties. Ik weet wel zeker dat, zeker de Roemenen, dit nooit zullen vergeten.
Bedankt, Nol!

Klik op foto voor meer foto's

 
  Roermond3-4-2010

Paasviering tijdens de Training

Goede vrijdag was het dan weer zo ver want de jeugd leden van groep  een konden tijdens de les de verstopte eieren zoeken met de paashaas en het weer een feest voor de  jeugd en de paashaas,na dat de eieren op een allen gevonden waren werd de training begonnen en de paashaas ook als deelnemer,toen de les voorbij was mochten de kinderen van de paashaas een zakje eitjes in ontvangst nemen en konden de kinderen weer gelukkig naar huis en voor de vier volgende groepen mochten ook alle maal een zakje eitjes in ontvangst nemen en werd de goede vrijdag voor de 22e keer geslaagd afgesloten

Klik op Foto voor de Foto,s

 

Eind jaar 's uitstapje Woensdag morgen groep

klik op foto voor meer

 

 

 

Sinter klaas vierring 30-11-2009

Klik op fot voor meer

 

 

Sinterklaas kienen gym groep Maandag

Klik op foto voor meer foto's

 

 

Verjaardag gevierd van trainer nol 60 jaar

klik op foto

 

  Roermond 19-10-2009

Jaarlijks zomer uitstapje maandag middag gym Dames geslaagd klik op link onder foto voor meer foto's

Uitstapje Dames gym 20-7-2009

  Roermond 26-9-2009

J.C.-Kai in Sho- judoka's te gast bij een training van de  Rugby club de Bokkerijders uit Roermond

Zaterdag morgen om 10.00uur hadden zich een groepje jeugd judoka's verzameld bij het club lokaal van de Rugby club de bokkerijders deze jongens en een meisje waren door de gebroeders Emil en joost van Well uitgenodigd om eens een keer een training mee te doen want ze zijn ook alle bij lid van onze club,en onze leden waren er direct voor in om dit eens mee te mogen maken en er waren er zeker noch meer geweest die mee hadden willen doen maar omdat er zondag Limburgse kampioenschappen zijn durfde ze dit niet aan in verband met blessures,die wel mee hebben gedaan hebben er anderhalf uur van genoten,nu zullen de bokkerijders ook in de toekomst geregeld valbreek lessen krijgen bij j.c.-kai in sho- en zo doende een vriendschap band te leggen tussen beide verenigingen want beide verenigingen hebben kwa respect de zelfde regels

http://www.rcbokkerijders.nl/

klik op link voor de foto,s

TrainingBijRugbieClubDeBokkerijders26-9-2009

 

 

 

Roermond 12-9-2009

J.L Zaterdag avond hebben  25 judoka's  deel genomen aan de cultuurnacht van de stad Roermond er werden verschillende training's technieken gedemonstreerd door alle leeftijd groepen

Klik op foto  voor meer Foto's

 

 

J.C.-Kai In Sho- nieuwjaars

Training stage 2009 wederom geslaagd

 

Het Programma was Vrijdag avond aankomst 19’00 uur,van 19’30 uur tot 21’00 Ne-Waza training met veel wedstrijdjes,om 21,30 slaapplaats zoeken daarna wat eten en drinken en als we nog fit zijn een half uurtje met judo vriendjes muziek draaien of video kijken,om 23.00 gaan we slapen.

Zaterdag morgen konden we uitslapen tot 8,30 uur om 9,00 uur is er ontbijt tot 10.00 uur,om 10,30 tot 12.00 uur judo training tachi-waza met heel veel wedstrijdjes,van 12,15 uur kan er warm gegeten worden tot 13,15 uur dan is er rust tot 14,00 uur om 14,15 gaan we duur lopen tot 15,00 uur om 15,30 uur tot 16,30 uur techniek training 0m 17,00 is er een brood maaltijd tot 17,45 uur dan om 18,00 uur gaan we zwemmen in de roerdomp bij de meeste wel bekend rond de klok van21,30 uur gaan weer richting Dojo waar we een Disco avond verzorgen de wil of er kan video gekeken worden om 23.00 uur gaan we weer slapen.

Zondag morgen werd er om 8.00 uur ontbijt gemaakt en om 9,15 uur wordt er weer een loop training gedaan tot 10.00 uur daarna hebben we rust tot 11.00 uur en om 11,15 uur de afsluitende judo training met ne-waza en tachi-waza tot 12,45 uur om 13.00 uur word het weekend afgesloten met het ophalen door de ouders. 

Mee brengen 2 judopakken loopkleren Douche spullen slaapzak/luchtbed zwemkleren en boven al heelveel zin om je judo vaardig heden te verbeteren. 

De organisatie judo Familie –Kai in sho- kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken en van Diefstal van goederen,ieder een doet mee met zijn eigen verantwoording.

Alle deelnemers en de vrijwilligers bedankt voor het onvergetelijk weekend jullie waren echt top

klik op link hier onder voor 599 foto,s

Stage foto'16-17-18-1-2009

 

 

  Roermond30-12-2008

Woensdag morgen groep sluit seizoen af met uitstapje naar M.Gladbach (Duitsland)

klik op woensdag morgen judo groep voor de Foto,s

Woensdag Morgen Judo Groep

 

 

 

Roermond 25-11-2008

Nadat de Sinterklaas maandag avond in Roermond een bezoek had gebracht was nu de Jeugd van afdeling Melick van judo Familie -Kai in sho- aan de beurt,

maar door het drukke programma van de Sint kon hij naar Melick maar  twee leerling pieten steuren en deze twee leerling pieten hebben het voortreffelijk gedaan,en ook hier was er weer een kleur wedstrijd aan verbonden met mooie prijzen en natuurlijk was er ook een grote zak snoep voor de leden van groep 1 en 2.

(kijk en geniet van dit prachtig feest voor de jeugd)

De prijs winnaars en even trotse trainer Giovanni

De kleinste prijs winnaars

Klik op gele link hier onder voor meer foto's

FotoSKaiInSho

 

 

 

Roermond 24-11-2008

Jaarlijks Sinterklaas Feest

 Was weer heel gezellig voor de Jeugd Judoka's van onze judo Familie -Kai in Sho-

Maandag 24-11-2008 om 16,30 uur was het alweer voor de 20 é keer dat Sinterklaas en zijn vier Pieten op bezoek kwamen voor de Jeugd van vier tot en met acht jaar 'voor de kinderen was er een kleur wedstrijd georganiseerd met weer prachtige prijzen,en voor iedere judoka was er een zak snoep,plus de kinderen die goed een liedje deden zingen kregen een klein cadeautje het was weer gezellig van de eerste tot de laatste minuut (Kijk maar eens rustig naar alle foto's hier onder)

 

 

Roermond 24-11-2008

Het Jaarlijkse Sinterklaas kienmiddagje  voor de Dans en gym groep van de maandag middag is weer super gezellig verlopen,alle dames hadden zelf een pakje gemaakt en de club heeft er nog wat prijsjes aantoegevoegd.

Het prijzen Pakket voor de Sinterklaas kien middag

de Dames beginnen binnen te lopen

vol verwachting klopt ons hart

vol verwachting klopt ons hart

Missie mag ook niet ontbreken bij Tiny op de schoot

De  kienleiding  Angel en Tiny

Nog enkele Dames moeten er nog komen

De Dames  kijken benieuwd toe

Betsie de vrijwillige trainster van de dans en gym krijgt van Tiny namen de club een Cadeau

Tiny helpt Betsie  met uit pakken van het Cadeau

Betsie laat trots haar cadeau zien

Betsie bedankt Tiny en Nol voor het prachtige cadeau

Nol moest even een envelop met inhoud in ontvangst nemen namens alle dames van  de dans en gym groep voor zijn verjaardag aanstaande Donderdag

het is altijd even babbelen na dat er  weer kien is geroepen

de spanning is af te lezen op de gezichten van de dames

Het gebak mocht ook niet ontbreken

Tiny heeft het maar druk met de Bolletjes

 

 

Roermond 21-3-2008

De Paashaas Bezoekt de leden van de club in groep een en twee was hij zelf aanwezig voor de andere leden was er een paas verrassing

trainer nol zijn kleindochter Jaleena als Paashaas

De paashaas is er klaar voor

met zen allen op de Foto met paashaas

doen we het zo goed paashaas

de paashaas controleert alles goed

de paashaas is goed intrek bij de kits

ieder een doet goed mee voor de paashaas

de paashaas helpt een handje

netjes in de rij voor de paashaas

De  paashaas verwend  de kits

De twee klein kinderen van trainer nol

En nog even een foto met de Paashaas

 

Ben Spijkers

Nieuwjaars stage 18-19-20-2008

Ben Geeft even uitleg hoe de stage gaat verlopen

De judoka's en ouders luistern naar de wijze woorden van Ben

en nu maar aan het werk

Het begint al zwaarder te worden

het opdrukken valt ook niet mee

De armen en benen zijn nu aan de beurt

Ben geeft uitleg over zijn techniek

de regels voorde avond en hoe laat ze klaar moeten zijn voor de ochtend training om zeven uur

Het is Zaterdag morgen half zeven voor vele is de nachtheel kort geweest

Jordy en Dany hebben het zichtbaar ook zwaar

Jeffery heeft geen minnut geslapen

de judoka's van Bree gaan ook niet erg soepel

leider Roger van bree heeft zijn taak er op zitten en werd voor de tweede dag door een andere leider

De judoka's van Balen komen ook maar slecht op gang

De natte pakken worden weer opgezocht voor 2 uur training  ben heeft de loop training laten vallen door het slechte weer

kijk maar hoe ze er alle maal opstaan na die korte nacht van vrijdag

Ben lacht er om dat Chantano klein zoon van nol zegt dat hij niet moe is

het zal weer heel zwaar worden

de ouders die mee wilde lopen balen dat het niet door gaat,maar hans rechts vind het wel goed zo na zoon korte nacht tussen de jeugd

en maar links en rechts aankijken hoeveel nog

De buik spier oefeningen vielen ook zwaar tegen

en zwaar als het was

Jill en Jeffery hebben het gehad,als je niet slaapt is het zeker zwaar

Het lot heeft toe geslagen jeffery moet gaan slapen

 De Venlose zusjes Fiennie en Mieke  kunnen nog lachen  als supporters

tijdens de middag training

De springtouwtjes werden ook niet vergeten tijdens de training

Jan uit Bree trots als een pauw naast zijn eerste trainer Remy in het zwembad de Roerdomp

en het werd genieten voor de kits in het zwem paradijs de Roerdomp

kijk en geniet maar mee

Na het zwemmen even op de foto

Hans en Jack hebben goed voor het inwendige gezorgd voor de kits

het is zondag morgen7.30uur uit de veren alles opruimen ontbijten en om 9 uur weer op de mat voor de laatste training

het gaat nog niet zo goed met uit de veren te komen

Dany Bakker was verliefd op Fienie

er zijn er ook die niet durven te kijken

de foto graaf was toch wat slimmer

De twee reuverse judoka's wilde ook niet bekent worden

Domino en Neele hadden er geen moeite mee om op de foto te komen

Adriaan was de eerste die alles  op geruimd had

Het einde van de stage 2008 komt er aan en Ben dolt nog wat met Chantano de mascotte van het Ben spijkers nieuwjaars stage

Alle judoka's plus trainers en begeleiders op de familie foto

de laatste sportdrankjes worden uitgedeeld

en nu noch alles opruimen en dan met een goed gevoel naar huis

Trainer nol bedankt alle deelnemers voor hun goede vriendschap onder de deelnemers jullie waren stuk voor stuk kanjers tijdens deze Stage 2008 en op naar 2009

 

 

Roermond 3-12-2007

Sinterklaas kienen voor de gym dames van de maandag middag groep als afsluiting van het seizoen en het werd weer heel spannend want nol moest ook weer even boven komen,want ze waren zijn verjaardag niet vergeten

Betie de trainster van de groep houd even haar toespraak

en allemaal goed luisteren zo als het hoort

vervolgens zegt de trainster dat er wel gekust moest worden omdat nol dat normaal niet doet

Nol moest het zelf uit pakken

Een hele mooie kaart met foto's van nol en

met inhoud voor zelf wat te kopen want ze weten nooit wat nol wil

Na een ronde van kussen door de dames is nu de trainster Betie aan de buurt met kussen

en het kienspel kan beginnen dat word geleid door Tiny en Rene Dorenberg

de spanning zit er al goed in

Rene gooit even de moppen trommel open tussen door

Het word een beetje duister door het slechte weer buiten

Giovanni naast Rene wacht gespannen tot er een prijs uit gaat

de trainster had goed voor de knabbelaars gezorgd

Trainer nol wil de dames van de gym groep nogmaals bedanken voor hun bijdragen voor het Cadeau

 

 

Roermond 26-11-2007

Sinterklaas en zijn vijf hulp pieten op bezoek voor de 19e keer bij de judo kits van vier tot en met acht jaar

Maandag avond rond de klok van half vijf hadden zich ruim 80 jeugd judoka's gemeld om het sinterklaas feest en de 58e verjaardag van trainer nol te komen vieren de dojo was prachtig versierd om van dit feest weer een onvergetelijk dag te maken,en ja hoor het is mee een feest geworden van zang en met de leerling pieten werd ook noch ge sjumpt en niet alleen de kits hebben genoten maar de ouders en opaas en omaas ook,en de kleur wedstrijd was Bi zonder spannend en het was een hele klus voor de sint om de prijzen te verdelen,maar uit eindelijk gingen ze alle maal met een prijs en grote zak snoep plus frisdrank  voldaan huis waars( trainer Nol wil ieder bedanken voor de vele Cadeautjes

de zetel staat al klaar voor de goed heilig man

Vol verwachting kloppen de hartjes

in afwachting wat liedjes zingen tot de sint en zijn pieten komt

de spanning begint te stijgen

De  Sint komt maar slecht door de vele  al die kits

De pieten wilden zich ook eens van beste kant laten zien bij de binnen komst

De sint word verwelkomt voor het 19e jaar

Misha Schaefer mocht direct een liedje zingen

Moeder Angel schoutens moest ook een liedje zingen voor straf

Onur heeft ook een prijs gewonnen met de kleur wedstrijd

Imane werd ook verast met een prijs

Remco Bok in volle spanning welke prijs hij heeft gewonnen

Pit hoorde ook bij de prijs winnaars

De vaste camera man Bennie Masolijn

Wannie vertrouwt het niet erg het boek moet in het pak verstopt worden

leerling piet kan er ook wat van het sjumpen

Er werd ook ge sjumpt door de pieten en de kits

De bejaarde sint vraagt hulp aan Bianca met het uit delen van de prijzen van het kleuren

Dustin Beckmann won de eerste prijs met kleuren 4-6 jaar

Arberesha isufi had de eerste prijs bij de meisjes 6-8 jaar

Deze judoka moest zich even melden bij de Sint voor zijn gedrag

De leerling pieten konden het goed vinden met de kits

Het einde nadert  alle kits met cadeautje en zak snoep naar huis

Opa nol zijn klein kind Chantano in het blauw was ook van de partij

Even nog de familie Foto

 

 

 

 

 

  Roermond  24-10-2007

De woensdag morgen groep met hun kinderen tijdens herfst vakantie training die weer heel gezellig was voor de ouders en de kits

 
Roermond 21-05-2007

Jaarlijks uitstapje van de Dames van de maandag middag gym groep zeer geslaagd

Hier zijn wat foto's van de gymclub van ons middagje uit vandaag.

Te beginnen met de aankomst, daarna de koffie met vlaai op het terras, een klein wandelingetje om de tijd te doden,de rondrit in de huifkar, een drankje op het terras bij terugkomst, gevolgd door het steengrillen en als slot het ijs met warme kersen en chocoladesaus toe.
We hebben genoten!! Het weer was ons ook goedgezind, dus laten we maar zeggen dat we het verdiend hebben.
 

Groetjes,

Nelly Torn

æ

 

 

Roermond 27-11-2006

Sint Nicolaas en zijn pieten op bezoek bij J.C.-kai in sho-

en druk dat het

De sint kon bijna niet eens op zijn plaats komen

En de pieten hadden ook geen rust bij de judoka's en bij de ouders op de tribune

en ze wilden alle maal wel een liedje zingen voor de Sint

Er waren er ook die nu niks te zeggen hadden

even de sint en de pieten laten zien hoe een training gaat

even een tik spel met de pieten

en zingen werd zeker niet vergeten

het jongste lid werd ook niet vergeten

en wat een prijzen voor de kleur wedstrijd

zo werden ze ook door de sint aangemoedigd niet slordig te zijn met hun judo spullen

de kleintjes kunnen ook al goed kleuren

ze hadden het maar druk met uit pakken

als ze maar een cadeautje hebben dan kan er ook weer gelachen worden

er zijn er ook een paar die de hoofd prijs wonnen

En kleindochter Jaleena en haar judo vriendinnetjes Sabrin en Janou hadden een dansje geleerd voor trainer nol voor zijn 57e verjaardag  deze dag

ze hadden de grootste schik met het voor lezen van gedicht

en nu is het weer tijd voor tranen vegen

trainer nol weet van de spanning niks meer te zeggen

door de spanning was hij bijna vergeten dat de Sint en zijn pieten moest vertrekken

de Sint bedankt ieder een die aanwezig was tijdens dit super Feest van de kinderen en Nol en hij zij zeker volgend jaar terug te komen

 

 

Roermond 27-11-2006

DE maandag middag gym groep met hun Sinterklaas feestje

Bianca kijkt de bolletjes na

De gym juf  Betie schenkt koffie voor haar Dames

Er zijn weer mooie cadeaus gemaakt

Tiny Controleert de kaarten met haar beste vriendinnetje Missie

Het begint spannend te worden om de hoofd prijs

Betie krijgt van Tiny en klein cadeautje voor het les geven aan de dames als vrijwilliger

Tiny en Nol worden op het maatje geroepen omdat ze altijd voor hun groepje klaar staan en ze krijgen een etentje aangeboden van de gehele gym groep

Even kijken wat er op staat

en lees maar zelf wat het word

 

 

 

Roermond 8-11-2006

Sport school Eddie Van der Pol uit Helmond met zijn selectie te gast bij J.C.-Kai in Sho- voor een training,s avond

op de voorgrond Europees kampioene 2006 -17 jaar Juul Franssen

En er werd weer zo als altijd kei hard gewerkt

de volgende opdracht

De techniek werd ook niet vergeten

en hier draait het om veel  randorie,s  Ne-Waza

en dan ook nog de staande Randorie,s waar ook heel hard gewerkt werd

en er waren ook hele mooie technieke bij

de meiden wilden vooral niet onder doen  voor de manen

Rond de klok van tien na anderhalf heel goed gewerkt te hebben konden ze alle  maal voldaan de Douche op zoeken

 

Roermond 20-21-22-10-2006

Herfst Stage met bevriende judoka's uit Bree en Tongeren (België) en natuurlijk ook onze eigen talentjes Kan weer de Boeken in gaan als een zeer geslaagde Stage,er hadden zich 28 judoka's aangemeld,voor foto's en programma kijk verder

Programma Training stage 20/21 en 22 Oktober A.S.

20/10/2006 aankomst tussen 19´00 en 19´30 uur Training van 19´45 tot 21,45 uur ,daarna nog wat eten en met onze judo maatjes wat bij praten,23´15 uur gaan we slapen en echt slapen.

21/10-2006 we worden gewekt om 7,30 uur om 8,00 uur is er een loop training van 40 minuten daarna een douche, en om 9,15 uur ontbijt,om 10,30 uur tot 12.00 judo training, van 12,45 tot 13,30 warm eten,daarna om 14,00 uur tot 17,30 uur naar zwembad de Roerdomp,om 18,30 eten en daarna de hele avond ontspanning met disco en film dus denk aan een D.V.D. voor muziek of film en Video band met film.rond 23,15 is het weer slapen geblazen.22-10-2006  worden we weer gewekt 8.00 uur ontbijt 9,30 judo training tot 11,30 uur daarna alles bij elkaar zoeken en klaar maken om op gehaald te worden rond 12,30 uur. 

Mee nemen luchtbed slaapzak douche en zwem spullen loop schoenen trainingspak twee judo pakken,en het aller belangrijkste is heel veel zin om te willen judoën en dan komt alles wel goed,zit je ergens mee zeg er wat van,wie niet praat kan niet geholpen worden,wie zich niet gedraagt  word direct naar huis gebracht 

Verder wenst de leiding alle deelnemers een onvergetelijke training stage  

De Foto van de groep  in het park tijdens de loop training

Vrijdag avond eerste training door Giovanni

En ze hebben er zin in

en opa nol zijn klein zoon Chantano van vier jaar mag ook mee doen onder toezicht van Tom

en het werpen is aan de beurt

en het opdrukken kon ook niet vergeten worden

Wie het snels opstond mocht werpen

En de  Dojo is omgetoverd tot slaap zaal

En toen was er Hamburger tijd

Giovanni ook nog na de training met Liesbeth en Rruud de Hamburgers uit delen

onze beste Supporter Kees Was ook weer  van de partij

En de Disco ontbrak ook niet

De slaap plaatsen zijn bekent

En de film zaal ontbrak er ook niet aan

De leiding van Bree is klaar voor de Nacht

Nog alle maal even plassen en dan slapen

Zaterdag Morgen, Ze staan klaar voor de looptraining

deze zullen het zwaar krijgen met hun 2uurtjes slapen

Jill Zouw ook liever nog wat uurtjes willen slapen

Nu even rekken en strekken met Ruud Beeren Lange afstand loper

Even tijd voor de foto van de groep

En nu aan het ontbijt en dat ging er wel in na zoon loop training

Giovanni en Bianca Broer en Zus moeten even bij komen

Roger kijkt als alles goed word opgeruimt

nu maar weer de mat op en trainen maar

de slechte nacht rust laat de sporen zien

En er wilden ook privé  mensen patat kopen

Roger en Giovanni waren de friet boeren en Ruud de Bezorger naar Boven

en het ging er weer goed in bij de kits

Ome Ruud als een ervaren friet verkooper

De leiding van Bree geniet van de rust in de Roerdomp

Opa zijn ventje geniet er ook van

Tom vermaakt zich met de kits

De twee Braafste van van judo Team Bree

En na het zwemen werd er tijd gemaakt voor aan te serken

En Jill Heeft als eerste de slaap zak opgezocht na die slechte nacht van voorheen,en Jaleena kijkt verbaast toe

Na een goede nachtrust werd er voor het laatst ontbijt

Opa met zijn trots Chantano

Roger is een kampioen met verloren brood te maken

en de laatste training is ook weer begonnen

Opa zijn opvolger staat al klaar

Het werd  hem nu wat te veel en ging maar gewoon een rust pauze nemen

en de Randori,s werden ook niet vergeten

 

Roermond18-10-2006

De woensdag morgen groep had er weer volop zin in omtijdens de herfst vakantie door te trainen want dan konden ze weer eens met de hele Fam een uurtje trainen met de jeugd van hun die bijna alle maal ook lid zijn van onze judo Familie -Kai in Sho-

En er werd hard getraind

de kids wilde niet onder doen voor pap of mam

de ouders hebben het geweten herfst training met de kits

en heel veel bewegen

en paartje rijden was ook best gezellig

en ook nog een snelheid proef

en het werpen werdt ook niet vergeten

en zich de bal niet aflaten nemen hoorde er ook bij voor de hele kleintjes

het af sluitend spel was het mooiste van de training

en de jeugd heeft ze verslagen met afsluitend spel

en moe dat die ouders waren dit zullen ze niet gouw meer vergeten

nog even rekken  en strekken

en ook nog tijd voor de Familie Foto

Na het douche kregen de kits nog een verrassing want Tom De groot had twee keken gebakken plus de koffie en het fris was gratis  vandaag

en het belangrijkste was dat ze allen lachend naar huis gingen

 

Roermond 14-4-2006

De Paashaas op bezoek bij de eerste 3 groepen

Ieder jaar rond Pasen word er iets georganiseerd voor de jeugdgroepen van de club, dit jaar is het maar een bescheiden viering geweest in verband met het overlijden van oma Hofman stond het hoofd van de leiding er niet na,maar op het laatste moment is er toch nog wat gedaan voor de kits en ze waren zich baar gelukkig met de deze viering,hopelijk volgend jaar weer als voor heen

 

Djordy  krijgt de eend voor een week dat hij de koprol goed kan maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roermond 20-12-2005

Jaar Afsluiting Gymdames Dinsdag avond groep

Dinsdagavond was het dan weer zo ver, het eerste half jaar zit er weer op voor de gym dames van de dinsdag avond groep,en nu dan maar een avond ontspanning met een kien en babbel avond,alle leden hadden zelf een pakje gemaakt waarom gekiend moest worden,en de club had ook wat prijsjes beschik baar gesteld,trainer Nol werd vooraf nog verrast met een muzikale kerstkaart en een tegoed omdat hij altijd een strenge trainer is voor zijn dames,maar ze hoopten wel dat ze nog lang onder zijn leiding de buikspiertjes strak kunnen houden,en nu maar aan de slag voor de prijzen.

Zo te zien zijn ze goed geconcentreerd

Bianca de omroepster en de stemming maker voor de groep

ook een avondje ontspanning voor de trainer komt niet zo vaak voor

Zo te zien bevalt het ze wel

Nol moest ook even op de foto met zijn sterren

De stemming  maakster  moest ook met de dames op de foto

en ze wilden ook laten zien wat er gewonnen is

en de werk vriendinnen willen ook op de foto

wat van conditie training toch kan komen prachtig toch

De spanning zit er weer

en maar weer  bij praten over de afgelopen tijd

en maar babbelen

een kerst vrouw kan ook mooi zijn

Bianca heeft voor ieder een even tijd om bij te praten

het onderling contact is super  goed in deze groep

nog even doorzetten voor hoofd prijs

dit was niet de hooft prijs maar blij was ze

en dan nog even de mouwen op rollen en het is weer zo opgeruimd

bij deze alle leden bedankt die het mogelijk hebben gemaakt om deze avond te kunnen laten slagen ,

wij wensen u allen Prettige Kerstdagen

en een gezond en sportief 2006

de leiding van judo Familie -Kai In Sho-

 

     
 

De Gym Dames van de maandag middag groep hebben het jaar weer afgesloten met een middagje kienen en wat babbelen over de afgelopen plezierige gym uurtjes

De spanning zit er goed in zo te zien

de druk is er af de eerste prijs is er alweer uit, tijd voor een korte babbel

Betsie de gym Leidster houd de omroepster Tiny goed in de gaten

de spanning stijgt weer

de cadeautjes zijn zo goed als alle maal uit gekiend

allemaal nog eens kijken wat er allemaal gewonen is en dan maar weer aan de slag thuis

 

 

Familiedag woensdagmorgen 19 oktober 2005. 

Met de fanatieke woensdagmorgengroep judoka’s hadden we afgesproken dat we in verband met de herfstvakantie vandaag er een familieochtend van zouden maken. Iedereen mocht de kinderen meenemen. 

Er waren enkele leden op vakantie maar desondanks waren we met ruim 10 volwassenen en 13 kinderen en waren ook enkele supporters komen kijken om de nodige foto’s en video’s vast te leggen. 

Na een pittige warming up was het tijd voor het echte werk en mochten de kids hun krachten meten met de volwassenen, eerst bij elkaar op de rug en daarna met allerlei houdgrepen en snelheidsoefeningen.

Ook de behendigheidsoefeningen waarbij de kids op de ruggen van de volwassenen moesten zitten zonder zich met de handen vast te houden waren heel leuke oefeningen. 

Ook het spelelement ontbrak niet en het spelletje RATTEN-RAVEN wat trainer Nol vaker met de kinderen doet was niet alleen leuk maar op het laatst ook heel spannend. Patrick die voor de eerste keer als volwassene meedeed bleef over bij de raven en Steef en Kas bij de Ratten. Dat de jeugd uiteindelijk de toekomst heeft bleek ook nu weer. Patrick moest uiteindelijk het onderspit delven maar hield toch lang stand. 

Als laatste oefening mochten we een spel doen waarbij iemand met een band in de hand rondrende en de anderen op de band moesten springen. Er werd tot op het laatst fanatiek meegedaan en daarna mochten de kids nog even de touwen inklimmen. 

Toen we af wilden gaan groeten had Nol nog een verassing in petto. Dominique had namelijk vooraf aan hem gevraagd een klein wedstrijdje te houden tegen mij. Haar specialiteit was op handen en voeten rennen en daar moest ik het tegen opnemen. Tju wat was die meid supersnel. Ik kon het er absoluut niet van winnen. Met een mooie medaille werd de ochtend afgesloten en uiteraard ontbraken de koffie en de verhalen niet.

Met sportieve groeten, 

Tom de Groot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

          Info

 
 Waar vind u ons
 Kijk een binnen
 Sponsors
 Opening/Tarieven
 Fitness

  

 

©  2003 -- 2004 Kai In Sho--- All rights reserved.